Gluten free scones
TM6 TM5 TM31

Gluten free scones

3.3 (12 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 80 g blanched almonds
  • 140 g rice flour (see Tips)
  • 80 g potato starch
  • 40 g arrowroot flour, plus extra for dusting
  • 2 tsp gluten free baking powder (see Tips)
  • 1 pinch salt
  • 80 g unsalted butter, cut into pieces, plus extra to serve
  • 1 egg yolk
  • 100 g full cream milk, plus extra for glazing
  • jam, to serve
  • double cream, to serve

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1214.1 kJ / 289 kcal
Eiwitten
4.1 g
Koolhydraten
28.9 g
Vetten
17.3 g
Verzadigd vet
7.7 g
Vezels
1.9 g
Natrium
169.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 75 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

Alles tonen