
Apparaten en accessoires
Gluten free scones
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
8 portions
Ingrediënten
-
blanched almonds80 g
-
rice flour (see Tips)140 g
-
potato starch80 g
-
arrowroot flour plus extra for dusting40 g
-
gluten free baking powder (see Tips)2 tsp
-
salt1 pinch
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to serve80 g
-
egg yolk1
-
full cream milk plus extra for glazing100 g
-
jam to serve
-
double cream to serve
Voeding per 1 portion
Calorieën
289 kcal /
1214.1 kJ
Eiwitten
4.1 g
Vetten
17.3 g
Koolhydraten
28.9 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
7.7 g
Natrium
169.6 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Good food, gluten free
94 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland