
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g blanched almonds
- 140 g rice flour (see Tips)
- 80 g potato starch
- 40 g arrowroot flour, plus extra for dusting
- 2 tsp gluten free baking powder (see Tips)
- 1 pinch salt
- 80 g unsalted butter, cut into pieces, plus extra to serve
- 1 egg yolk
- 100 g full cream milk, plus extra for glazing
- jam, to serve
- double cream, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1214.1 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 28.9 g
- Vetten
- 17.3 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 169.6 mg
Alternatieve recepten
Gluten free pasta
50min
Gluten-free goodness pastry
1u.
Custard
10min
Home-style sponge cake
2u. 30min
Gluten free chocolate brownie
45min
Gluten free sausage rolls
2u. 5min
Gluten free gingerbread cookies
2u. 35min
Gluten free birthday sponge cake
1u. 10min
Gluten free shortbread
1u. 20min
Gluten free flatbreads
40min
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
2u.
Gluten free shortcrust pastry
1u. 40min