Gluten free scones

Gluten free scones

3.0 22 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
8 portions

Ingrediënten

  • blanched almonds
    80 g
  • rice flour (see Tips)
    140 g
  • potato starch
    80 g
  • arrowroot flour plus extra for dusting
    40 g
  • gluten free baking powder (see Tips)
    2 tsp
  • salt
    1 pinch
  • unsalted butter cut into pieces, plus extra to serve
    80 g
  • egg yolk
    1
  • full cream milk plus extra for glazing
    100 g
  • jam to serve
  • double cream to serve

Voeding per 1 portion

Calorieën 289 kcal / 1214.1 kJ
Eiwitten 4.1 g
Vetten 17.3 g
Koolhydraten 28.9 g
Vezels 1.9 g
Verzadigd vet 7.7 g
Natrium 169.6 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...