Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g blanched almonds
- 140 g rice flour (see Tips)
- 80 g potato starch
- 40 g arrowroot flour, plus extra for dusting
- 2 tsp gluten free baking powder (see Tips)
- 1 pinch salt
- 80 g unsalted butter, cut into pieces, plus extra to serve
- 1 egg yolk
- 100 g full cream milk, plus extra for glazing
- jam, to serve
- double cream, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1214.1 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 28.9 g
- Vetten
- 17.3 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 169.6 mg
Alternatieve recepten
Gluten free gingerbread cookies
2 godz. 35 min
Wholegrain scones
30min
Buttercream icing
10 min
Gluten free shortcrust pastry
1 godz. 40 min
Gluten free birthday sponge cake
1 godz. 10 min
Gluten free pasta
50min
Gluten free sausage rolls
2 Std. 5 Min
Gluten free waffles with maple bacon
1 godz.
Gluten free chocolate brownie
45min
Easy coconut cake
1h 45min
Gluten free shortbread
1h 20min
Home-style sponge cake
2 godz. 30 min