Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g dairy free spread (e.g. Nuttelex®)
- 200 g caster sugar
- 50 g golden syrup
- 400 g gluten free self-raising flour, plus extra for dusting
- 3 tsp gluten free baking powder
- 1 tbsp milk of choice (see Tips)
- 2 tsp natural vanilla extract
- water, for brushing
- gluten free 100s and 1000s, for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 776.7 kJ / 184.9 kcal
- Eiwitten
- 0.7 g
- Koolhydraten
- 31.3 g
- Vetten
- 6.7 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 86.5 mg
Alternatieve recepten
Too easy chocolate cake
50min
Chocolate chip muffins
40min
Buttercream icing
10min
Basic muffin mix
30min
Pancake and fruit kebabs
1h
Simple butter biscuits
3 godz. 20 min
Basic vanilla cupcakes
35min
Basic vanilla cake
55min
Quinoa choc-chip biscuits
35min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1h
Banana and oat mini muffins
40min
Gluten free waffles with maple bacon
1h