Apparaten en accessoires
Butterfly cakes
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
12 portions
Ingrediënten
-
eggs2
-
honey140 g
-
natural vanilla extract1 tbsp
-
buttermilk190 g
-
extra virgin coconut oil softened120 g
-
self-raising flour250 g
-
pouring (whipping) cream to serve (see Tips)150 g
-
jam of choice, to serve (see Tips)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
182 mg
Eiwitten
4.4 g
Calorieën
1119.9 kJ /
266.7 kcal
Vetten
15.9 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
12.7 g
Koolhydraten
27.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sweet Nourish
80 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Custard
10min
Butter biscuits
50min
Buttercream icing
10min
Chocolate self-saucing pudding
50min
Banana berry mini loaves
1u. 30min
Two-layer chocolate cake
3u. 20min
Whoopie pies
1u. 20min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1u.
Gluten free gingerbread cookies
2u. 35min
Gravity cake
2u.
Buttermilk scones
35min
Too easy chocolate cake
50min