Butterfly cakes

Butterfly cakes

3.7 26 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
12 portions

Ingrediënten

  • eggs
    2
  • honey
    140 g
  • natural vanilla extract
    1 tbsp
  • buttermilk
    190 g
  • extra virgin coconut oil softened
    120 g
  • self-raising flour
    250 g
  • pouring (whipping) cream to serve (see Tips)
    150 g
  • jam of choice, to serve (see Tips)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 182 mg
Eiwitten 4.4 g
Calorieën 1119.9 kJ / 266.7 kcal
Vetten 15.9 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 12.7 g
Koolhydraten 27.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...