Apparaten en accessoires
Gluten free chicken and leek pies
Voorbereiding. 40min
Totaal 3u. 20min
6 portions
Ingrediënten
Pie filling
-
water800 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
leeks ; green part cut into pieces and white part cut into rounds (1 cm) and reserved500 g
-
carrot cut into pieces1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
black peppercorns½ tsp
-
dried bay leaf1
-
skinless chicken thigh fillet700 g
-
salted butter60 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
pouring (whipping) cream200 g
-
gluten free cornflour30 g
Pastry
-
cheddar cheese (mature)50 g
-
gluten free flour mix (see Tips)400 g
-
unsalted butter200 g
-
xanthan gum1 tsp
-
salt1 tsp
-
egg1
-
wholegrain mustard (gluten free)40 g
-
water3 tbsp
-
arrowroot flour for dusting
-
egg yolk1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1330.7 mg
Eiwitten
32.5 g
Calorieën
3933.5 kJ /
936.5 kcal
Vetten
60.3 g
Vezels
7.4 g
Verzadigd vet
35.4 g
Koolhydraten
62.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Good food, gluten free
94 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Mini chive pikelets with mushrooms
1 godz.
Zucchini slice
45 min
Chicken and cashews
55 min
ANZAC biscuits
40 min
Custard
10 min
Butter chicken
55 min
Buttercream icing
10 min
Gluten free sausage rolls
2 godz. 5 min
Chicken, leek and corn pie
1 godz. 15 min
Classic mushroom risotto
30 min
Aussie meat pies
2 godz.
Basic bread
1 godz. 35 min