Pasta e fagioli (Pasta and beans)

Pasta e fagioli (Pasta and beans)

3.9 78 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
6 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    50 g
  • fresh long red chilli deseeded if preferred, cut into pieces
    1
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    50 g
  • celery stalk leaves included, cut into pieces
    1
  • canned borlotti beans (2 cans), drained and rinsed (approx. 500 g after draining)
    800 g
  • ripe tomatoes cut into halves
    2
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    2 tbsp
  • water
    900 g
  • small dried pasta (e.g. ditali, macaroni)
    300 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 689.7 mg
Eiwitten 15.2 g
Calorieën 1618.1 kJ / 385.3 kcal
Vetten 12.3 g
Vezels 6.7 g
Verzadigd vet 3 g
Koolhydraten 52.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...