Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 50 g olive oil
- 1 celery stalk, leaves included, cut into pieces
- 800 g canned borlotti beans (2 cans), drained and rinsed (approx. 500 g after draining)
- 2 ripe tomatoes, cut into halves
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 900 g water
- 300 g small dried pasta (e.g. ditali, macaroni)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1618.1 kJ / 385.3 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 52.5 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 689.7 mg
Alternatieve recepten
Tuscan bean soup
30 dk
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 dk
Pasta alla puttanesca
35 dk
Asparagus risotto
40 dk
Vitality truffles
25 dk
Tomato and lentil dahl
35 dk
Lentil hotpot
12h 45min
Mushroom risotto
30 dk
Potato cakes
45 Min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1sa
Minestrone
40 dk
Milanese risotto
25 dk