Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 50 g olive oil
- 1 celery stalk, leaves included, cut into pieces
- 800 g canned borlotti beans (2 cans), drained and rinsed (approx. 500 g after draining)
- 2 ripe tomatoes, cut into halves
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 900 g water
- 300 g small dried pasta (e.g. ditali, macaroni)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1618.1 kJ / 385.3 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 52.5 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 689.7 mg
Alternatieve recepten
Minestrone
40 min.
Pasta with tuna
30min
Tex-mex vegetable stew
1h 15 min.
Chai tea
15 min
Mushroom risotto
30min
Penne and vegetables
35min
Tomato pasta with vegetables and feta
30min
Chicken cacciatore
50 min.
Risotto verde
45 min.
Lentil hotpot
12hod. 45min
Rice salad
1h
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min