Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ garlic clove
- 3 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- ½ lemon, zest only, no white pith (optional)
- 1 tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 80 g sour cream
- 1 tbsp olive oil
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 900 g water
- 250 g potatoes (approx. 2-3 potatoes), peeled and cut into pieces (2-3 cm - see Tip)
- 250 g fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 2 fillets)
- 1 bunch green asparagus, ends trimmed and cut into quarters
- 20 g pickled capers, drained
- 40 g mixed baby leaf salad, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2212.4 kJ / 528.8 kcal
- Eiwitten
- 32.2 g
- Koolhydraten
- 30.4 g
- Vetten
- 31.8 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 435.4 mg
Alternatieve recepten
Steamed salmon with broccoli pesto
25 dk
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Linguine with lemon and prosciutto
25 dk
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 dk
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30 dk
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1sa
Linguine with salmon and herbs
25 dk
Risoni with salmon and spinach
25 dk
Gruyère salmon patties with salad
1sa 20 dk
Salmon and fennel risotto
30 dk
Balsamic salmon and zucchini noodles
35 dk
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 dk