Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ garlic clove
- 3 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- ½ lemon, zest only, no white pith (optional)
- 1 tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 80 g sour cream
- 1 tbsp olive oil
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 900 g water
- 250 g potatoes (approx. 2-3 potatoes), peeled and cut into pieces (2-3 cm - see Tip)
- 250 g fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 2 fillets)
- 1 bunch green asparagus, ends trimmed and cut into quarters
- 20 g pickled capers, drained
- 40 g mixed baby leaf salad, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2212.4 kJ / 528.8 kcal
- Eiwitten
- 32.2 g
- Koolhydraten
- 30.4 g
- Vetten
- 31.8 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 435.4 mg
Alternatieve recepten
White fish and lemon risotto
30min
Carrot, feta and mint salad
40min
Rice salad
1h
Cobb salad with buttermilk dressing
1h
Prawn saganaki with feta
35min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25min
Citrus seafood salad
1h
Linguine with salmon and herbs
25min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35min
Steamed greens with lemon feta
20min
Salmon niçoise salad
35min