Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ garlic clove
- 3 sprigs fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- ½ lemon, zest only, no white pith (optional)
- 1 tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 80 g sour cream
- 1 tbsp olive oil
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 900 g water
- 250 g potatoes (approx. 2-3 potatoes), peeled and cut into pieces (2-3 cm - see Tip)
- 250 g fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 2 fillets)
- 1 bunch green asparagus, ends trimmed and cut into quarters
- 20 g pickled capers, drained
- 40 g mixed baby leaf salad, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2212.4 kJ / 528.8 kcal
- Eiwitten
- 32.2 g
- Koolhydraten
- 30.4 g
- Vetten
- 31.8 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 435.4 mg
Alternatieve recepten
Citrus seafood salad
1h
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Sicilian prawn salad
40min
Asparagus and broad bean salad
25min
Carrot, feta and mint salad
40min
Salmon niçoise salad
35min
Mixed tomato and labne salad
24 godz. 20 min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35min
Steamed greens with lemon feta
20min