Risoni salad with artichoke and feta

Risoni salad with artichoke and feta

3.8 90 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
4 portions

Ingrediënten

  • water
    1100 g
  • dried risoni pasta rinsed and drained
    400 g
  • extra virgin olive oil
    2 tbsp
  • sea salt to taste
    ½ tsp
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra leaves for garnishing
    4 sprigs
  • feta cheese
    130 g
  • marinated artichoke hearts drained
    340 g
  • pine nuts toasted
    60 g
  • sun-dried tomatoes cut into thin slices
    100 g
  • canned chickpeas rinsed and drained (weight is pre-draining)
    400 g
  • lemon juice
    1 tbsp
  • ground black pepper to taste
    1 pinch

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 portions

Natrium 4216.4 mg
Eiwitten 113.7 g
Calorieën 13089.9 kJ / 3116.6 kcal
Vetten 124.3 g
Vezels 61.4 g
Verzadigd vet 28.6 g
Koolhydraten 350.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...