Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1100 g water
- 400 g dried risoni pasta, rinsed and drained
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- ½ tsp sea salt, to taste
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra leaves for garnishing
- 130 g feta cheese
- 340 g marinated artichoke hearts, drained
- 60 g pine nuts, toasted
- 100 g sun-dried tomatoes, cut into thin slices
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 1 tbsp lemon juice
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 13089.9 kJ / 3116.6 kcal
- Eiwitten
- 113.7 g
- Koolhydraten
- 350.2 g
- Vetten
- 124.3 g
- Verzadigd vet
- 28.6 g
- Vezels
- 61.4 g
- Natrium
- 4216.4 mg
Alternatieve recepten
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35min
Chipotle bean and corn salad
40min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 Min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Pasta primavera
1 Std.
Cauliflower gratin
1 Std.
Pumpkin and ricotta cannelloni
1h 20min
Spinach and artichoke penne
1 Std. 5 Min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.
Chicken and pesto risoni
35 Min
Warm Mediterranean couscous salad
30 Min