Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1100 g water
- 400 g dried risoni pasta, rinsed and drained
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- ½ tsp sea salt, to taste
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra leaves for garnishing
- 130 g feta cheese
- 340 g marinated artichoke hearts, drained
- 60 g pine nuts, toasted
- 100 g sun-dried tomatoes, cut into thin slices
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 1 tbsp lemon juice
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 13089.9 kJ / 3116.6 kcal
- Eiwitten
- 113.7 g
- Koolhydraten
- 350.2 g
- Vetten
- 124.3 g
- Verzadigd vet
- 28.6 g
- Vezels
- 61.4 g
- Natrium
- 4216.4 mg
Alternatieve recepten
Pumpkin and antipasto risoni salad
35min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Broccoli and three cheese pasta bake
40min
Quick veggie pasta salad
30min
Filo spinach slice
55min
Chicken and pesto risoni
35min
Risoni with salmon and spinach
25 min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Israeli couscous salad
1h
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Mexican stack
45 Min