Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)

Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)

4.7 240 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 20min
6 portions

Ingrediënten

  • pumpkin cut into cubes (1 cm)
    300 g
  • brown onion cut into quarters
    1
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil plus extra for frying
    20 g
  • fresh sage leaves plus extra for frying
    3
  • canned diced tomatoes
    400 g
  • tomato paste
    50 g
  • water
    150 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    30 g
  • fresh English spinach trimmed and cut into pieces (approx. 5 cm)
    50 g
  • ricotta (see Tips)
    300 g
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • ground nutmeg
    ⅛ tsp
  • cannelloni shells (see Tips)
    250 g
  • pine nuts toasted, for sprinkling

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 1396.3 mg
Eiwitten 12.4 g
Calorieën 1229.6 kJ / 292.8 kcal
Vetten 18.6 g
Vezels 5.4 g
Verzadigd vet 7 g
Koolhydraten 16.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...