Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g pumpkin, cut into cubes (1 cm)
- 1 brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for frying
- 3 fresh sage leaves, plus extra for frying
- 400 g canned diced tomatoes
- 50 g tomato paste
- 150 g water
- 30 g Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g fresh English spinach, trimmed and cut into pieces (approx. 5 cm)
- 300 g ricotta (see Tips)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ⅛ tsp ground nutmeg
- 250 g cannelloni shells (see Tips)
- pine nuts, toasted, for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1229.6 kJ / 292.8 kcal
- Eiwitten
- 12.4 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 18.6 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 1396.3 mg
Alternatieve recepten
Mexican stack
45 min
Tuna mornay
45 min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2 godz. 25 min
Risotto verde (TM6)
30 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Filo spinach slice
55min
Zucchini slice
45 min
Gozleme
1h 40min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Vegetarian sausage rolls
40 min