Pumpkin and ricotta cannelloni
TM6 TM5 TM31

Pumpkin and ricotta cannelloni

4.7 (223 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 300 g pumpkin, cut into cubes (1 cm)
  • 1 brown onion, cut into quarters
  • 2 garlic cloves
  • 20 g extra virgin olive oil, plus extra for frying
  • 3 fresh sage leaves, plus extra for frying
  • 400 g canned diced tomatoes
  • 50 g tomato paste
  • 150 g water
  • 30 g Vegetable stock paste (see Tips)
  • 50 g fresh English spinach, trimmed and cut into pieces (approx. 5 cm)
  • 300 g ricotta (see Tips)
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • ⅛ tsp ground nutmeg
  • 250 g cannelloni shells (see Tips)
  • pine nuts, toasted, for sprinkling

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1229.6 kJ / 292.8 kcal
Eiwitten
12.4 g
Koolhydraten
16.6 g
Vetten
18.6 g
Verzadigd vet
7 g
Vezels
5.4 g
Natrium
1396.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten