Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g pumpkin, cut into cubes (1 cm)
- 1 brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for frying
- 3 fresh sage leaves, plus extra for frying
- 400 g canned diced tomatoes
- 50 g tomato paste
- 150 g water
- 30 g Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g fresh English spinach, trimmed and cut into pieces (approx. 5 cm)
- 300 g ricotta (see Tips)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ⅛ tsp ground nutmeg
- 250 g cannelloni shells (see Tips)
- pine nuts, toasted, for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1229.6 kJ / 292.8 kcal
- Eiwitten
- 12.4 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 18.6 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 1396.3 mg
Alternatieve recepten
Mexican stack
45 Min
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
Risoni salad with artichoke and feta
25 Min
Ricotta gnocchi
2h
Black bean enchiladas
1h 20min
Vegetarian sausage rolls
40 Min
Filo spinach slice
55 Min
Gozleme
1 Std. 40 Min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 Min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 Min