Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g pumpkin, cut into cubes (1 cm)
- 1 brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for frying
- 3 fresh sage leaves, plus extra for frying
- 400 g canned diced tomatoes
- 50 g tomato paste
- 150 g water
- 30 g Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g fresh English spinach, trimmed and cut into pieces (approx. 5 cm)
- 300 g ricotta (see Tips)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ⅛ tsp ground nutmeg
- 250 g cannelloni shells (see Tips)
- pine nuts, toasted, for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1229.6 kJ / 292.8 kcal
- Eiwitten
- 12.4 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 18.6 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 1396.3 mg
Alternatieve recepten
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40 Min
Mexican stack
45 Min
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 Min
Black bean enchiladas
1u. 20min
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
Lentil moussaka
3h 30min
Vegetarian sausage rolls
40 Min
Gozleme
1hod. 40min
Vegetable bake with goat's feta
1hod. 30min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Feta, spinach and potato frittata
1hod.