Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g butter, plus extra for greasing
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g mozzarella cheese, cut into pieces (2-3 cm)
- 1450 g water
- 320 g penne pasta
- 3 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into eighths and layers separated
- 340 g marinated artichoke hearts, drained and cut into quarters
- 120 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh mint, leaves only, cut into pieces
- 40 g plain flour
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp onion salt
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground cayenne pepper (optional)
- 200 g sour cream
- 100 g frozen green peas, thawed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2571.3 kJ / 612.2 kcal
- Eiwitten
- 21.8 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 35.6 g
- Verzadigd vet
- 22.1 g
- Vezels
- 9.9 g
- Natrium
- 860.5 mg
Alternatieve recepten
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Filo spinach slice
55min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 Min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Black bean enchiladas
1h 20min
Risoni salad with artichoke and feta
25min
Lentil moussaka
3h 30min
Vegetable lasagne
1 Std. 35 Min
Mediterranean vegetable bake
50 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 Min