Apparaten en accessoires
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
Voorbereiding. 25min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
Brussels sprouts (see Tips)500 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
toasted hazelnuts skinned100 g
-
sherry vinegar20 g
-
garlic cloves2
-
salt plus extra to season1 ¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to season¼ tsp
-
olive oil plus extra for frying100 g
-
boiling water1000 g
-
short dried pasta of choice350 g
-
lemon juice1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1340.6 mg
Eiwitten
24.1 g
Calorieën
3476.4 kJ /
827.7 kcal
Vetten
50.6 g
Vezels
11.5 g
Verzadigd vet
8.1 g
Koolhydraten
64.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Meals in a Flash
91 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2 Std. 15 Min
Mushroom quinotto
30 Min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 Min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20 Std. 15 Min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5 Min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 Std. 5 Min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 Min
Tofu scramble
25 Min
Nachos with beans and cashew sour cream
50 Min
Black bean enchiladas
1 Std. 20 Min
Family beans
25 Min