Apparaten en accessoires
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
Voorbereiding. 25min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
Brussels sprouts (see Tips)500 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
toasted hazelnuts skinned100 g
-
sherry vinegar20 g
-
garlic cloves2
-
salt plus extra to season1 ¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to season¼ tsp
-
olive oil plus extra for frying100 g
-
boiling water1000 g
-
short dried pasta of choice350 g
-
lemon juice1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1340.6 mg
Eiwitten
24.1 g
Calorieën
3476.4 kJ /
827.7 kcal
Vetten
50.6 g
Vezels
11.5 g
Verzadigd vet
8.1 g
Koolhydraten
64.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Meals in a Flash
91 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Sweetcorn and potato chowder
40min
Cauliflower hummus with green vegetables
1u.
Cucumber soup
25min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40min
Creamy tomato and basil soup
30min
Pumpkin and tempeh bobotie
1u. 5min
Vegetable pilaf
1u.
Spinach and artichoke penne
1u. 5min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1u.
Pea and garden mint fritters
25min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15min
Soba noodle and tofu salad
35min