Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing

Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing

4.4 27 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • Brussels sprouts (see Tips)
    500 g
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    50 g
  • toasted hazelnuts skinned
    100 g
  • sherry vinegar
    20 g
  • garlic cloves
    2
  • salt plus extra to season
    1 ¼ tsp
  • ground black pepper plus extra to season
    ¼ tsp
  • olive oil plus extra for frying
    100 g
  • boiling water
    1000 g
  • short dried pasta of choice
    350 g
  • lemon juice
    1 tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1340.6 mg
Eiwitten 24.1 g
Calorieën 3476.4 kJ / 827.7 kcal
Vetten 50.6 g
Vezels 11.5 g
Verzadigd vet 8.1 g
Koolhydraten 64.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...