Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Brussels sprouts (see Tips)
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g toasted hazelnuts, skinned
- 20 g sherry vinegar
- 2 garlic cloves
- 1 ¼ tsp salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 100 g olive oil, plus extra for frying
- 1000 g boiling water
- 350 g short dried pasta of choice
- 1 tbsp lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3476.4 kJ / 827.7 kcal
- Eiwitten
- 24.1 g
- Koolhydraten
- 64.2 g
- Vetten
- 50.6 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 11.5 g
- Natrium
- 1340.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweetcorn and potato chowder
40min
Brussels sprouts with lime crumb
20 Min
Tex-mex vegetable stew
1 Std. 15 Min
Raw zucchini bolognaise
15 Min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Mushroom stroganoff
20 Min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Broccoli mustard pasties
1 Std. 55 Min
Pasta primavera
1 Std.
Mashed pea and corn slice
40min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 Std.
Thai tofu and sweet potato cakes
30min