Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Brussels sprouts (see Tips)
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g toasted hazelnuts, skinned
- 20 g sherry vinegar
- 2 garlic cloves
- 1 ¼ tsp salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 100 g olive oil, plus extra for frying
- 1000 g boiling water
- 350 g short dried pasta of choice
- 1 tbsp lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3476.4 kJ / 827.7 kcal
- Eiwitten
- 24.1 g
- Koolhydraten
- 64.2 g
- Vetten
- 50.6 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 11.5 g
- Natrium
- 1340.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 godz.
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Mediterranean capsicums
2h
Mushroom stroganoff
20 Min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 Min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 godz.
Spinach and artichoke penne
1 godz. 5 min
Honey ginger tofu with greens
2h 25min