Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Brussels sprouts (see Tips)
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g toasted hazelnuts, skinned
- 20 g sherry vinegar
- 2 garlic cloves
- 1 ¼ tsp salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 100 g olive oil, plus extra for frying
- 1000 g boiling water
- 350 g short dried pasta of choice
- 1 tbsp lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3476.4 kJ / 827.7 kcal
- Eiwitten
- 24.1 g
- Koolhydraten
- 64.2 g
- Vetten
- 50.6 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 11.5 g
- Natrium
- 1340.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Warm sweet potato and chickpea salad
45 Min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 godz.
Millet cashew stir-fry
30 Min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 godz.
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 Min
Couscous tahini bowl
30 Min
Vegetable pilaf
1 godz.