Apparaten en accessoires
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
prosciutto cut into pieces (3 cm)100 g
-
zucchini cut into halves lengthways, then cut into pieces (1.5 cm)300 g
-
fresh button mushrooms cut into halves500 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Natrium
717.8 mg
Eiwitten
11.5 g
Calorieën
753 kJ /
179.3 kcal
Vetten
13 g
Vezels
3.1 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
1.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus on Zucchini
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Broccoli salad
10 min
Garlic mushrooms
25 min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Tuscan bean soup
30 min
Pasta with tuna
30 min
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
55 min
Cauliflower mash
25 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 h 5 min
Yoghurt soup cups
1 h 10 min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 min