Apparaten en accessoires
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
prosciutto cut into pieces (3 cm)100 g
-
zucchini cut into halves lengthways, then cut into pieces (1.5 cm)300 g
-
fresh button mushrooms cut into halves500 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Natrium
717.8 mg
Eiwitten
11.5 g
Calorieën
753 kJ /
179.3 kcal
Vetten
13 g
Vezels
3.1 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
1.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus on Zucchini
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Asian-style fish fillets
30min
Cod with citrus butter
40min
Cauliflower mash
25min
Asparagus and mushroom stir-fry
10min
Cauliflower "fried" rice
45min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1u. 45min
Rice salad
1u.
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45min
Hearty seven vegetable soup
30min
Brown rice salad
40min