Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Millet-stuffed cabbage rolls
-
250
g millet
of 250 g bulghur wheat - 1200 g water
- 6 - 12 savoy cabbage leaves (6 large leaves or 12 small leaves)
- 180 g brown onions, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 200 g fresh mushrooms (e.g. button, wild, shiitake)
- 20 g unsalted butter
- 1 - 1 ½ tsp salt
- ½ - ¾ tsp ground black pepper
Sauce
- 30 g unsalted butter
- 80 g pouring (whipping) cream
- ½ - ¾ tsp salt
- ¼ - ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1185 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Roasted eggplant
1 godz. 35 min
Matcha and raspberry swirled custard tarts
1 Std. 10 Min
Gluten free spinach and lemon pasta
1 Std. 20 Min
Asparagus and pea omelette
20 Min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 Std.
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Miso soup
30 Min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50 min
Coriander pesto pizza
1 Std. 30 Min
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Stretchy melty cheese
20 Min