Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g filtered water
- 30 g dried porcini mushrooms
- 1 tsp stock paste (see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- ¾ tsp salt
- 30 g extra virgin olive oil
- 180 g buckwheat groats
- 2 brown onions, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried sage
- ½ tsp dried mixed herbs
- 1 apple, cored and cut into quarters
- 25 g slivered almonds
- 10 g psyllium husks
- 1 tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 953.1 kJ / 226.9 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 9.1 g
- Vezels
- 7.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Italian butter
10min
Fig and walnut bread
3 godz. 20 min
Vegan parmesan shards
3 godz. 55 min
Thai green broccoli and spinach soup
25min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Mixed mushroom burgers
50min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5 Min
Vegan mozzarella
3 godz. 40 min
Vegan butter
8 Std. 5 Min
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3 Std.
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Chilli con tempeh
20 min