Apparaten en accessoires
Sage and buckwheat stuffing balls
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
6 portions
Ingrediënten
-
filtered water500 g
-
dried porcini mushrooms30 g
-
stock paste (see Tips)1 tsp
-
dried bay leaf1
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
salt¾ tsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
buckwheat groats180 g
-
brown onions cut into halves2
-
garlic cloves2
-
dried sage2 tsp
-
dried mixed herbs½ tsp
-
apple cored and cut into quarters1
-
slivered almonds25 g
-
psyllium husks10 g
-
ground black pepper1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
5.8 g
Calorieën
953.1 kJ /
226.9 kcal
Vetten
9.1 g
Vezels
7.5 g
Koolhydraten
27 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 Std. 15 Min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 Min
Leek quiche
1 Std. 20 Min
Raw pineapple and turmeric cake
5 Std. 20 Min
Vegan mayonnaise
15 Min
Cashew cheddar cheese
3 Std. 10 Min
Plant-based parmesan
5 Min
Savoury tofu quiche
1 Std. 30 Min
Caribbean curry
40 Min
Tofu 'sour cream'
5 Min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min
Red lentil cauliflower dahl
35 Min