Sage and buckwheat stuffing balls

Sage and buckwheat stuffing balls

4.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
6 portions

Ingrediënten

  • filtered water
    500 g
  • dried porcini mushrooms
    30 g
  • stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • dried bay leaf
    1
  • ground black pepper
    1 - 2 pinches
  • salt
    ¾ tsp
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • buckwheat groats
    180 g
  • brown onions cut into halves
    2
  • garlic cloves
    2
  • dried sage
    2 tsp
  • dried mixed herbs
    ½ tsp
  • apple cored and cut into quarters
    1
  • slivered almonds
    25 g
  • psyllium husks
    10 g
  • ground black pepper
    1 tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 5.8 g
Calorieën 953.1 kJ / 226.9 kcal
Vetten 9.1 g
Vezels 7.5 g
Koolhydraten 27 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...