Apparaten en accessoires
Sage and buckwheat stuffing balls
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
6 portions
Ingrediënten
-
filtered water500 g
-
dried porcini mushrooms30 g
-
stock paste (see Tips)1 tsp
-
dried bay leaf1
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
salt¾ tsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
buckwheat groats180 g
-
brown onions cut into halves2
-
garlic cloves2
-
dried sage2 tsp
-
dried mixed herbs½ tsp
-
apple cored and cut into quarters1
-
slivered almonds25 g
-
psyllium husks10 g
-
ground black pepper1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
5.8 g
Calorieën
953.1 kJ /
226.9 kcal
Vetten
9.1 g
Vezels
7.5 g
Koolhydraten
27 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13u.
Polenta zucchini slice
2u. 10min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1u. 30min
Sun-dried tomato tartare
15min
Vegan gravy
40min
Stretchy melty cheese
20min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Beetroot ketchup
1u. 15min
Blue cheese tofu dressing
5min
Vegan Turkish delight cheesecake
5u. 30min
Coriander pesto
5min
Rosemary and sea salt crackers
35min