Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g filtered water
- 30 g dried porcini mushrooms
- 1 tsp stock paste (see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- ¾ tsp salt
- 30 g extra virgin olive oil
- 180 g buckwheat groats
- 2 brown onions, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried sage
- ½ tsp dried mixed herbs
- 1 apple, cored and cut into quarters
- 25 g slivered almonds
- 10 g psyllium husks
- 1 tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 953.1 kJ / 226.9 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 9.1 g
- Vezels
- 7.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Vegan Turkish delight cheesecake
5h 30min
Blue cheese tofu dressing
5min
Vegan mayonnaise
15 min
Vegan mozzarella
3 Std. 40 Min
Vegan gravy
40 min
Kimchi queso dip
3h 15min
Cashew cheddar cheese
3hod. 10min
Vegan tiramisu
3h 20min
Tofu scramble
25 Min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min