Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Onion and radish pickle
- ½ red onion, cut into thin slices (see Tip)
- 2 radishes, trimmed and cut into thin slices (see Tip)
- 2 tbsp red wine vinegar
- 1 tbsp caster sugar
Pork with lentils
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g olive oil
- 30 g French mustard
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 800 g pork fillets, trimmed and cut into halves
- 200 g crème fraîche
- 150 g pouring (whipping) cream
- 1000 g hot water
- 800 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- 2 dried bay leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4470.9 kJ / 1064.5 kcal
- Eiwitten
- 80.6 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 46.5 g
- Verzadigd vet
- 22.4 g
- Vezels
- 15.3 g
- Natrium
- 508.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Chicken Provencale
1h
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Seafood panzanella
1h
Provençal tart
1 Std. 15 Min
Steamed mushroom and egg pots
40 min
Almond thins
25min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min
Curry lamb cutlets
1h
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 Min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h