Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Onion and radish pickle
- ½ red onion, cut into thin slices (see Tip)
- 2 radishes, trimmed and cut into thin slices (see Tip)
- 2 tbsp red wine vinegar
- 1 tbsp caster sugar
Pork with lentils
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g olive oil
- 30 g French mustard
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 800 g pork fillets, trimmed and cut into halves
- 200 g crème fraîche
- 150 g pouring (whipping) cream
- 1000 g hot water
- 800 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- 2 dried bay leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4470.9 kJ / 1064.5 kcal
- Eiwitten
- 80.6 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 46.5 g
- Verzadigd vet
- 22.4 g
- Vezels
- 15.3 g
- Natrium
- 508.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2 Std. 30 Min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 Min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 Std. 30 Min
Moroccan chicken and couscous
45 Min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50 Min
Sun-dried tomato tartare
15 Min
Spring greens with grapefruit
30 Min
Moroccan lamb with pilaf
5u. 40min
Couscous tahini bowl
30 Min
Chicken Waldorf salad
40 Min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 Min