Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lamb rack, trimmed (see Tip)
- ¼ tsp salt, plus extra for seasoning
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for seasoning
- 40 g olive oil, plus 1 tablespoon for frying
- 120 g red wine
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 10 g pickled capers, drained
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh mint, leaves only
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 500 g water, plus extra for cooking
- 450 g frozen peas
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 120 g pouring (whipping) cream
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 tsp unsalted butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2362 kJ / 562.5 kcal
- Eiwitten
- 35.8 g
- Koolhydraten
- 11.1 g
- Vetten
- 40.5 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 641.8 mg
Alternatieve recepten
Steamed greens with lemon feta
20 Min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 godz. 25 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Fish with ginger lime sauce
35min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Prawn salad with horseradish cream
1h