Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lamb rack, trimmed (see Tip)
- ¼ tsp salt, plus extra for seasoning
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for seasoning
- 40 g olive oil, plus 1 tablespoon for frying
- 120 g red wine
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 10 g pickled capers, drained
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh mint, leaves only
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 500 g water, plus extra for cooking
- 450 g frozen peas
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 120 g pouring (whipping) cream
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 tsp unsalted butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2362 kJ / 562.5 kcal
- Eiwitten
- 35.8 g
- Koolhydraten
- 11.1 g
- Vetten
- 40.5 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 641.8 mg
Alternatieve recepten
Garlic prawns
25min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min
Hearty seafood chowder
45 min
Mushroom and white wine cream sauce
30 min
Prawn salad with horseradish cream
1 godz.
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 godz. 30 min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 godz.
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 godz.
Tuna nicoise salad (gut health)
1 godz. 15 min
Scallops with pea purée
25min
Steamed greens with lemon feta
20min