Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lamb rack, trimmed (see Tip)
- ¼ tsp salt, plus extra for seasoning
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for seasoning
- 40 g olive oil, plus 1 tablespoon for frying
- 120 g red wine
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 10 g pickled capers, drained
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh mint, leaves only
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 500 g water, plus extra for cooking
- 450 g frozen peas
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 120 g pouring (whipping) cream
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 tsp unsalted butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2362 kJ / 562.5 kcal
- Eiwitten
- 35.8 g
- Koolhydraten
- 11.1 g
- Vetten
- 40.5 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 641.8 mg
Alternatieve recepten
Salmon niçoise salad
35 min
Pork fillet with mustard
35 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 godz.
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Venison Wellington
3h 30min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1sa 10 dk
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 Std.
Scallops with pea purée
25 min