Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 yellow capsicums, flesh pierced
- 1 red capsicum, flesh pierced
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil (see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp fennel seeds
- 100 g olives, drained (see Tips)
- 20 g sherry vinegar (see Tips)
- ½ tsp sugar
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 230 g jarred marinated artichoke hearts, drained (approx. 100 g after draining)
- 3 ripe tomatoes, cut into wedges
- fresh basil leaves only, for garnishing
- shaved Parmesan cheese, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 710.7 kJ / 169.2 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 11.6 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 772.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa salad with chicken and avocado
1 Std. 15 Min
Chipotle bean and corn salad
40 Min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 Min
Mixed tomato and labne salad
24h 20 min
Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min
Tomatoes with wasabi dressing
10 Min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 Min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2h 50min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50h 15 min
Warm Mediterranean couscous salad
30 Min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 Min