Warm capsicum and tomato salad with olives

Warm capsicum and tomato salad with olives

4.7 18 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
6 portions

Ingrediënten

  • yellow capsicums flesh pierced
    2
  • red capsicum flesh pierced
    1
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    2 sprigs
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil (see Tips)
    40 g
  • dried bay leaf
    1
  • fennel seeds
    1 tsp
  • olives drained (see Tips)
    100 g
  • sherry vinegar (see Tips)
    20 g
  • sugar
    ½ tsp
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • jarred marinated artichoke hearts drained (approx. 100 g after draining)
    230 g
  • ripe tomatoes cut into wedges
    3
  • fresh basil leaves only, for garnishing
  • shaved Parmesan cheese to serve

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 772.6 mg
Eiwitten 5.4 g
Calorieën 710.7 kJ / 169.2 kcal
Vetten 11.6 g
Vezels 5.8 g
Verzadigd vet 2.1 g
Koolhydraten 8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...