Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 yellow capsicums, flesh pierced
- 1 red capsicum, flesh pierced
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil (see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp fennel seeds
- 100 g olives, drained (see Tips)
- 20 g sherry vinegar (see Tips)
- ½ tsp sugar
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 230 g jarred marinated artichoke hearts, drained (approx. 100 g after draining)
- 3 ripe tomatoes, cut into wedges
- fresh basil leaves only, for garnishing
- shaved Parmesan cheese, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 710.7 kJ / 169.2 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 11.6 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 772.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Colourful quinoa salad
40 min
Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25min
Tomatoes with wasabi dressing
10 Min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 Min
Camembert with cranberries and almonds
30min
Chipotle bean and corn salad
40 min
Fresh fennel salad
10 Min
Asparagus and broad bean salad
25min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2sa 50 dk
Carrot, feta and mint salad
40 min