Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 yellow capsicums, flesh pierced
- 1 red capsicum, flesh pierced
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil (see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp fennel seeds
- 100 g olives, drained (see Tips)
- 20 g sherry vinegar (see Tips)
- ½ tsp sugar
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 230 g jarred marinated artichoke hearts, drained (approx. 100 g after draining)
- 3 ripe tomatoes, cut into wedges
- fresh basil leaves only, for garnishing
- shaved Parmesan cheese, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 710.7 kJ / 169.2 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 11.6 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 772.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrot, feta and mint salad
40min
Tomatoes with wasabi dressing
10 Min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 Std. 10 Min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25min
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Raw cauliflower tabouli
30min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Sweetcorn and black rice salad
1h
Asian beef salad with peanut dressing
30min
Mixed tomato and labne salad
24h 20min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h