Warm capsicum and tomato salad with olives
TM6 TM5 TM31

Warm capsicum and tomato salad with olives

4.7 ( 18 beoordelingen )

Ingrediënten

  • 2 yellow capsicums flesh pierced
  • 1 red capsicum flesh pierced
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
  • 2 garlic cloves
  • 40 g extra virgin olive oil (see Tips)
  • 1 dried bay leaf
  • 1 tsp fennel seeds
  • 100 g olives drained (see Tips)
  • 20 g sherry vinegar (see Tips)
  • ½ tsp sugar
  • 1 tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 230 g jarred marinated artichoke hearts drained (approx. 100 g after draining)
  • 3 ripe tomatoes cut into wedges
  • fresh basil leaves only, for garnishing
  • shaved Parmesan cheese to serve

Voeding
per 1 portion
Calorieën
169.2 kcal / 710.7 kJ
Eiwitten
5.4 g
Vetten
11.6 g
Koolhydraten
8 g
Vezels
5.8 g
Verzadigd vet
2.1 g
Natrium
772.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten