Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g ripe tomatoes (assorted), cut into slices, halves and wedges (see Tip)
- 10 sprigs fresh chives, cut into pieces
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- 125 g mascarpone cheese
- 100 g milk
- 15 - 20 g wasabi paste
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- snow pea sprouts, for garnishing
- extra virgin olive oil, for drizzling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 992 kJ / 236.2 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 20.8 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 457.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked artichoke dip
35min
Pork and chicken terrine
3 godz. 20 min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30min
Citrus seafood salad
1h
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 min
Prawn salad with horseradish cream
1h
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1 Std. 15 Min
Carrot, feta and mint salad
40min