Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g ripe tomatoes (assorted), cut into slices, halves and wedges (see Tip)
- 10 sprigs fresh chives, cut into pieces
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- 125 g mascarpone cheese
- 100 g milk
- 15 - 20 g wasabi paste
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- snow pea sprouts, for garnishing
- extra virgin olive oil, for drizzling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 992 kJ / 236.2 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 20.8 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 457.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Grilled potato salad with pangrattato
40min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30 min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Camembert with cranberries and almonds
30min
Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min
Anise-cured salmon
14h 10min
Brandy cream
15 min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min