Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken roulade
- 3 chicken breasts, butterflied (see Tips)
- 90 - 130 g olive tapenade or pesto of choice
- 6 slices ham
- 6 slices Swiss cheese, gouda or Emmental
- 1 - 2 tbsp sun-dried tomatoes, roughly chopped
- 10 - 20 fresh baby spinach leaves
- 900 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1461.4 kJ / 348 kcal
- Eiwitten
- 42.5 g
- Koolhydraten
- 1.8 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 842.7 mg
Alternatieve recepten
Lala's creamy lemon butter chicken
1 Std. 10 Min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Family chicken galette
1h 55min
Turkey buffe and herby quinoa stuffing (MEATER+®)
6 godz. 20 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4h
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40 min
Chicken and spinach enchiladas
40 min