Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fruit and nut caramel crunch
- 50 g dried apricots (see Tips)
- 50 g shelled salted pistachio nuts (see Tips)
- 250 g raw sugar
- 20 g glucose syrup
- 1070 g water
- 50 g white vinegar
Brie board
- 400 g triple cream brie, rind removed, then bring to room temperature
- 2 fresh figs, cut into thick wedges (see Tips)
- 90 g prosciutto
- micro herbs
- crackers or bread of choice (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2101.5 kJ / 502.3 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 54.7 g
- Vetten
- 23.6 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 843.4 mg
Alternatieve recepten
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min
Prawn and saffron arancini
25h
Mexican corn salad
25 min
Potato Cup Frittata
1h
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 godz. 30 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Edna's lemon curd teacake
40 min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30 min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24h 55min
Edna's lemon curd tea cakes
30 min
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7u. 10min
Tempered chocolate
40 min