Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fruit and nut caramel crunch
- 50 g dried apricots (see Tips)
- 50 g shelled salted pistachio nuts (see Tips)
- 250 g raw sugar
- 20 g glucose syrup
- 1070 g water
- 50 g white vinegar
Brie board
- 400 g triple cream brie, rind removed, then bring to room temperature
- 2 fresh figs, cut into thick wedges (see Tips)
- 90 g prosciutto
- micro herbs
- crackers or bread of choice (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2101.5 kJ / 502.3 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 54.7 g
- Vetten
- 23.6 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 843.4 mg
Alternatieve recepten
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std.
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
35 Min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55min
Persian honeycomb bark
1 Std. 30 Min
Tarte tatin
2 Std.
Austrian Kaiserschmarrn pancake
20 Min
Béchamel sauce (TM6 )
15min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 Std. 20 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10min