Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1 garlic clove
- 250 g mayonnaise (good quality) (see Tips)
- 200 g marinated artichoke hearts, drained
- Voeding
- per 50 g
- Calorieën
- 761.9 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 411.2 mg
Alternatieve recepten
Cranberry and rosemary chutney
40min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20min
Smoked salmon mousse
5 min
Gin-cured ocean trout salad
30 godz. 20 min
Baked salmon cheesecake
26h 35min
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Leek and smoked salmon dip
55min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min
Mixed tomato and labne salad
24 godz. 20 min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min