Apparaten en accessoires
Baked artichoke dip
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
420 gram
Ingrediënten
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)130 g
-
garlic clove1
-
mayonnaise (good quality) (see Tips)250 g
-
marinated artichoke hearts drained200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 50 g
Natrium
411.2 mg
Eiwitten
6.5 g
Calorieën
761.9 kJ /
181 kcal
Vetten
14 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
3.9 g
Koolhydraten
6.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter)
5min
Cranberry sauce
30min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45min
White bean dip with chimichurri
15min
Prawn salad with horseradish cream
1u.
Gougère puffs with salmon mousse
25u. 35min
Hot Artichoke Dip
30min
Leek and smoked salmon dip
55min
Beetroot and tequila cured salmon
24u. 20min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1u. 10min
Cranberry and rosemary chutney
40min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min