Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1 garlic clove
- 250 g mayonnaise (good quality) (see Tips)
- 200 g marinated artichoke hearts, drained
- Voeding
- per 50 g
- Calorieën
- 761.9 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 411.2 mg
Alternatieve recepten
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 min
Tzatziki dip
15 min
Beetroot and tequila cured salmon
24hod. 20min
Smoked salmon mousse
5 Min
Peach Bellini
5 Min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Camembert with cranberries and almonds
30 min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 Min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min