Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 red onion, cut into quarters
- ½ red capsicum, deseeded and cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- ½ tsp ground cumin
- 1 - 2 pinches ground chilli (optional)
- 400 g canned pinto beans, rinsed and drained (approx. 230 g after draining)
- 30 g filtered water
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 560.7 kJ / 133.5 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 12.1 g
- Vetten
- 5.6 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1h 20 min
Vegan gravy
40 Min
Hearty lentil chilli
50min
Boston baked beans
30h 45min
Navajo fry bread with tomato bean salsa
35min
Black bean enchiladas
1h 20 min
Falafel with beetroot hommus
20 min
Vegan moussaka
1h 50 min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 godz. 45 min
Pulled BBQ jackfruit
25 min
Layered Mexican dip
25 min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min