Apparaten en accessoires
Refried beans
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
4 portions
Ingrediënten
-
red onion cut into quarters1
-
red capsicum deseeded and cut into pieces½
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground chilli (optional)1 - 2 pinches
-
canned pinto beans rinsed and drained (approx. 230 g after draining)400 g
-
filtered water30 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
5.4 g
Calorieën
560.7 kJ /
133.5 kcal
Vetten
5.6 g
Vezels
5.9 g
Koolhydraten
12.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Hearty lentil chilli
50min
Vietnamese jackfruit rice paper rolls
1u.
Refried Beans
20min
Smoky chipotle beans
30min
Layered Mexican dip
25min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40min
Cornbread with jalapeño honey butter
55min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3u. 45min
Red lentil cauliflower dahl
35min
Black Beans
30min
Chickpea shawarma salad bowl
40min
Black bean enchiladas
1u. 20min