Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Corn chips
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ½ tsp mustard powder
- ½ tsp ground paprika
- 190 g polenta
- 110 g baker's flour
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp baking powder
- 120 g milk
- 50 g olive oil
- 1 tsp tamari
Salsa roja
- 30 g brown onion
- 1 garlic clove
- ½ - 1 tsp dried chilli flakes, to taste
- 300 g fresh tomatoes, blanched, skins removed, deseeded and cut into halves (see Tips)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 15 g olive oil
- ½ tsp salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1384.8 kJ / 329.7 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 38.3 g
- Vetten
- 15.1 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 1152.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25 godz. 20 min
Peanut butter
5 min
Basil pesto
10min
English muffins
3h 10min
Peking-style duck pancakes
8 Std. 50 Min
Southern-style chilli with cornbread
2h 55min
Navajo fry bread with tomato bean salsa
35min
Spicy peach and mango chutney
45min
Tofu 'sour cream'
5 min
Bang bang broccoli
3h 25min
Satay sauce
15min
Hommus dip
5 min