Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Corn chips
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ½ tsp mustard powder
- ½ tsp ground paprika
- 190 g polenta
- 110 g baker's flour
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp baking powder
- 120 g milk
- 50 g olive oil
- 1 tsp tamari
Salsa roja
- 30 g brown onion
- 1 garlic clove
- ½ - 1 tsp dried chilli flakes, to taste
- 300 g fresh tomatoes, blanched, skins removed, deseeded and cut into halves (see Tips)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 15 g olive oil
- ½ tsp salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1384.8 kJ / 329.7 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 38.3 g
- Vetten
- 15.1 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 1152.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 min
Slow cooked Mexican beef
1h 30min
Quinoa tabouli
12h 40min
Red rice
55 min
Achcharu (pickle)
48h 30min
Arrabbiata sauce
20min
Basil pesto
10min
Tomato pasta sauce
40 min
Layered Mexican dip
25 min
Satay sauce
15min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Refried beans
10min