Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Corn chips
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ½ tsp mustard powder
- ½ tsp ground paprika
- 190 g polenta
- 110 g baker's flour
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp baking powder
- 120 g milk
- 50 g olive oil
- 1 tsp tamari
Salsa roja
- 30 g brown onion
- 1 garlic clove
- ½ - 1 tsp dried chilli flakes, to taste
- 300 g fresh tomatoes, blanched, skins removed, deseeded and cut into halves (see Tips)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 15 g olive oil
- ½ tsp salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1384.8 kJ / 329.7 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 38.3 g
- Vetten
- 15.1 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 1152.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Espresso "baked" beans
35 dk
Falafel with beetroot hommus
20 dk
Guacamole
10 dk
Satay sauce
15 min
Beetroot salad with raita dressing
35 dk
White bean dip with chimichurri
15 min
Hommus dip
5 dk
Sauerkraut
168h 35min
Gluten free flatbreads
40 dk
Turkey buffe and herby quinoa stuffing
6 Std. 20 Min
Lamb Kibbeh
1h 30min
Zucchini tortillas with falafel
25 godz. 30 min