Apparaten en accessoires
Corn chips with salsa roja
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
6 portions
Ingrediënten
Corn chips
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
mustard powder½ tsp
-
ground paprika½ tsp
-
polenta190 g
-
baker's flour110 g
-
sea salt1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
milk120 g
-
olive oil50 g
-
tamari1 tsp
Salsa roja
-
brown onion30 g
-
garlic clove1
-
dried chilli flakes to taste½ - 1 tsp
-
fresh tomatoes blanched, skins removed, deseeded and cut into halves (see Tips)300 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
olive oil15 g
-
salt½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1152.6 mg
Eiwitten
9.1 g
Calorieën
1384.8 kJ /
329.7 kcal
Vetten
15.1 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
3.9 g
Koolhydraten
38.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Taste of Mexico
8 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
S'mores-style dipping jars
2u. 20min
Wholegrain mustard
120u.
Chocolate and anise fruit bark
2u. 20min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2u. 15min
Spiced hot chocolate
10min
Tomato ketchup
1u. 25min
Wine Salts
22u. 55min
Date and tamarind chutney
8u. 50min
Master stock chicken
1u. 30min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45min
Arroz a la Mexicana (Mexican rice)
35min
Black & white chocolate tartufo
13u. 55min