Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach

Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach

4.5 4 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
8 portions

Ingrediënten

  • carrots cut into pieces
    400 g
  • leeks cut into pieces
    300 g
  • turnips cut into pieces
    200 g
  • potatoes cut into pieces (2 cm)
    100 g
  • water
    800 g
  • salt plus extra to taste
    2 tsp
  • ground pepper plus extra to taste
    2 pinches
  • fresh baby spinach
    200 g
    200 g fresh spinach leaves
  • unsalted butter cut into pieces
    40 g
  • tomatoes diced
    100 g
  • eggs chilled (see Tips)
    8
  • white bread toasted and cut into strips
    400 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 13 g
Calorieën 1169 kJ / 279 kcal
Vetten 9 g
Vezels 5.6 g
Koolhydraten 34 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...