Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g dried lima beans
- 800 g water, plus extra for soaking
- 1 garlic clove
- 1 brown onion, cut into quarters
- 1 celery stalk, cut into pieces (4 cm)
- 1 carrot, spiralised or cut into julienne, core reserved and cut into pieces (4 cm) (see Tips)
- 400 g canned diced tomatoes
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ½ parsnip (approx. 100 g), spiralised or cut into julienne
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 zucchini (approx. 200 g), spiralised or cut into julienne
- ½ lemon, juice only, to taste
- 8 sprigs fresh coriander, leaves only
- 8 sprigs fresh dill, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 605.5 kJ / 144 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 18.9 g
- Vetten
- 1.2 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 8.8 g
- Natrium
- 908.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Broccoli and blue cheese soup
25min
Green goodness soup
10 Min
Bolognaise sauce for two
20 Min
Chopped vegetable salad
10 Min
Cream of tomato soup
25min
Vegetable soup
35min
Creamy tomato and basil soup
30min
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Hearty seven vegetable soup
30min
Tomato soup with ham and cheese wands
1 Std. 20 Min
Mushroom soup
30min