Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g dried lima beans
- 800 g water, plus extra for soaking
- 1 garlic clove
- 1 brown onion, cut into quarters
- 1 celery stalk, cut into pieces (4 cm)
- 1 carrot, spiralised or cut into julienne, core reserved and cut into pieces (4 cm) (see Tips)
- 400 g canned diced tomatoes
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ½ parsnip (approx. 100 g), spiralised or cut into julienne
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 zucchini (approx. 200 g), spiralised or cut into julienne
- ½ lemon, juice only, to taste
- 8 sprigs fresh coriander, leaves only
- 8 sprigs fresh dill, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 605.5 kJ / 144 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 18.9 g
- Vetten
- 1.2 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 8.8 g
- Natrium
- 908.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cream of tomato soup
25 min
Chicken and sweet corn soup
30min
Hearty seven vegetable soup
30min
Ratatouille
40min
Vegetable soup
35 Min
Apples with cider sabayon sauce
40min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1h
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35 Min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto
25 min
Wasabi devilled eggs
25 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min