Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g dried lima beans
- 800 g water, plus extra for soaking
- 1 garlic clove
- 1 brown onion, cut into quarters
- 1 celery stalk, cut into pieces (4 cm)
- 1 carrot, spiralised or cut into julienne, core reserved and cut into pieces (4 cm) (see Tips)
- 400 g canned diced tomatoes
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ½ parsnip (approx. 100 g), spiralised or cut into julienne
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 zucchini (approx. 200 g), spiralised or cut into julienne
- ½ lemon, juice only, to taste
- 8 sprigs fresh coriander, leaves only
- 8 sprigs fresh dill, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 605.5 kJ / 144 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 18.9 g
- Vetten
- 1.2 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 8.8 g
- Natrium
- 908.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pearl barley risotto with asparagus
1 Std. 5 Min
Savoury tofu quiche
1 Std. 30 Min
Chopped vegetable salad
10 Min
Mashed potatoes
40 Min
Minestrone
40 Min
Vegetable soup
35 Min
Cauliflower "fried" rice
45min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 Std. 15 Min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Hearty seven vegetable soup
30 Min
Chicken and sweet corn soup
30 Min
Lentil hotpot
12h 45min