Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g sunflower seeds
- 350 g water, plus extra for soaking
- ½ orange, zest and juice
- 1 garlic clove
- 1 fresh bird's eye chilli, trimmed and deseeded if preferred
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
- 70 g kale, cut into pieces
- ½ Lebanese cucumber
- 4 sprigs fresh basil, leaves only
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 1 avocado, flesh only
- 1 - 1 ½ tbsp miso paste, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 986.2 kJ / 234.8 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 20.1 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 342.8 mg
Alternatieve recepten
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1 Std. 40 Min
Cucumber soup
25min
Carrot and coriander soup
30min
Zucchini soup
25min
Broccoli almond soup
30min
Thai green broccoli and spinach soup
25min
Hearty seven vegetable soup
30min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Broccoli soup with sage oil
30min
Spiralised vegetable soup
9 Std.
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50h 15min
Buckwheat and mushroom quiche
29hod. 20min