Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Gruyère cheese, cut into pieces (3 cm) (optional)
- 3 spring onions/shallots (approx. 70 g), trimmed and cut into pieces (3-4 cm)
- 1 garlic clove
- 1 tsp soy sauce
- ½ tsp sesame oil
- 1 tsp sesame seeds
- 80 g fresh green peas (see Tips)
- 6 stalks asparagus, trimmed and cut into halves
- 6 eggs
- 1 - 2 pinches sea salt, to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to season
- 1 - 2 tsp grapeseed oil
- 1 - 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1701 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 31.7 g
- Koolhydraten
- 5.9 g
- Vetten
- 27.8 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 726.4 mg
Alternatieve recepten
Curried lentils and steamed pumpkin
1 godz. 15 min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Mussels in turmeric and ginger broth
20min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5 min
Sardines in parcels with green bean salad
Geen beoordelingen
Gluten free spinach and lemon pasta
1 godz. 20 min
Asparagus and mushroom stir-fry
10min
Crostata di marmalata (Italian jam tart)
2 godz. 35 min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 godz. 15 min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 godz.
Asparagus and broad bean salad
25min
Pasta primavera
1 godz.