Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Gruyère cheese, cut into pieces (3 cm) (optional)
- 3 spring onions/shallots (approx. 70 g), trimmed and cut into pieces (3-4 cm)
- 1 garlic clove
- 1 tsp soy sauce
- ½ tsp sesame oil
- 1 tsp sesame seeds
- 80 g fresh green peas (see Tips)
- 6 stalks asparagus, trimmed and cut into halves
- 6 eggs
- 1 - 2 pinches sea salt, to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to season
- 1 - 2 tsp grapeseed oil
- 1 - 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1701 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 31.7 g
- Koolhydraten
- 5.9 g
- Vetten
- 27.8 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 726.4 mg
Alternatieve recepten
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Roasted eggplant
1h 35min
Raw zucchini bolognaise
15min
Ratatouille
40 Min
Sardines in parcels with green bean salad
Keine Bewertungen
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50 Min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35 Min
Eggplant with burghul
55min
Pasta salad with trout and vegetables
45 Min
Asparagus and broad bean salad
25min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Rice salad
1 Std.