Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orange, zested and juiced (approx. 60 g juice)
- 1 lemon, zested and juiced (approx. 40 g juice)
- 700 g water
- 400 g potatoes, cut into pieces
- 80 g butter, for greasing
- 4 cod fillets (120-200 g each)
- ½ tsp salt, adjust to taste
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 400 g zucchini, cut into slices (5 mm)
- 1 tsp aniseed seeds
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1704.3 kJ / 405.8 kcal
- Eiwitten
- 39.8 g
- Koolhydraten
- 17.9 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 394.6 mg
Alternatieve recepten
Salmon, asparagus and potato salad
40 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Fish and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 Min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 Min
Baby's first Christmas
2 godz.
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 Std. 30 Min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 Std. 5 Min
Penne with mussels
1 Std. 5 Min
Spring greens with grapefruit
30 Min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 Min
Baked salmon cheesecake
26sa 35 dk