Apparaten en accessoires
Cheese soufflés
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
6 portions
Ingrediënten
-
butter cut into pieces, plus extra for greasing50 g
-
plain flour plus extra for dusting60 g
-
Gruyère cheese or Swiss cheese, cut into cubes (3 cm)150 g
-
full cream milk300 g
-
eggs4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
pouring (whipping) cream100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
413.2 mg
Eiwitten
14.8 g
Calorieën
1402.2 kJ /
333.9 kcal
Vetten
26.1 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
15.3 g
Koolhydraten
10.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook
183 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Little pots of chocolate créme
1u. 15min
Chai tea
15min
Lemon meringue pie
3u.
Custard
10min
Béarnaise sauce
10min
Hollandaise sauce
15min
Meatloaf with red sauce
1u. 15min
Chocolate mousse
3u. 20min
Apple tart
1u.
Béchamel sauce
20min
Meatloaf with mushroom sauce
1u. 15min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min