Apparaten en accessoires
Cheese soufflés
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
6 portions
Ingrediënten
-
butter cut into pieces, plus extra for greasing50 g
-
plain flour plus extra for dusting60 g
-
Gruyère cheese or Swiss cheese, cut into cubes (3 cm)150 g
-
full cream milk300 g
-
eggs4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
pouring (whipping) cream100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
413.2 mg
Eiwitten
14.8 g
Calorieën
1402.2 kJ /
333.9 kcal
Vetten
26.1 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
15.3 g
Koolhydraten
10.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook
183 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Oysters with lime granita
5min
Little pots of chocolate créme
1u. 15min
Chocolate mousse soufflés
55min
Crème brûlée
7u.
Hollandaise sauce
15min
Berry mousse
5u.
Chocolate mousse
3u. 20min
Profiteroles
2u.
Chocolate salted caramel petit fours
7u. 10min
Saint-Honore
2u. 45min
Grand Marnier® soufflé
1u.
Moscato panna cotta with pistachios
6u. 25min