Compatibele versies
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g water
- 2 garlic cloves (approx. 5 g total)
- ¼ - ½ tsp cayenne pepper
- 50 g fresh coriander, plus extra to garnish
- 100 g fresh baby spinach leaves
- 40 g olive oil
- 1 tsp salt
- 600 g boneless, skinless, white fish fillets (e.g. halibut, haddock, cod; 1 cm thick)
- 400 g potatoes, cut into small pieces (1 cm)
- ¼ tsp ground turmeric
- 4 tsp chickpea (besan) flour (approx. 15 g, see Tips)
- 1 tsp sugar
- ½ tsp freshly ground pepper, plus extra to taste
- 2 tsp lemon juice
- 200 g carrots, cut into slices (1 cm thick)
- 200 g broccoli, cut into pieces (3 cm)
- 250 g plain Greek yoghurt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1830 kJ / 437 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 5.9 g
Alternatieve recepten
Mediterranean salmon and couscous parcels
25min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Adobo beef
1h 10min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 Min
Prawn and saffron risotto
30 Min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4 Std.
Smoky chicken thighs
2 Std. 10 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Seafood con arroz
45 Min
Spiced lamb roast
29 godz. 50 min
Beef and pepper ragu
2 Std. 15 Min
Salmon and fennel risotto
30 Min