Compatibele versies
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g water
- 2 garlic cloves (approx. 5 g total)
- ¼ - ½ tsp cayenne pepper
- 50 g fresh coriander, plus extra to garnish
- 100 g fresh baby spinach leaves
- 40 g olive oil
- 1 tsp salt
- 600 g boneless, skinless, white fish fillets (e.g. halibut, haddock, cod; 1 cm thick)
- 400 g potatoes, cut into small pieces (1 cm)
- ¼ tsp ground turmeric
- 4 tsp chickpea (besan) flour (approx. 15 g, see Tips)
- 1 tsp sugar
- ½ tsp freshly ground pepper, plus extra to taste
- 2 tsp lemon juice
- 200 g carrots, cut into slices (1 cm thick)
- 200 g broccoli, cut into pieces (3 cm)
- 250 g plain Greek yoghurt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1830 kJ / 437 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 5.9 g
Alternatieve recepten
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15 min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 godz. 5 min
Asian-style fish fillets
30min
Baked spinach and feta mushrooms
35 Min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40min
Seafood con arroz
45min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 godz. 5 min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1h 15 min
Asian chicken noodle soup
1h 35 min
Fennel, asparagus and camembert salad
30min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1h 15 min