Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 320 g Lebanese cucumber (approx. 3), cut into pieces
- 90 g brown onion
- 30 g butter
- 500 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 sprig fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- 200 g potato, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 1 tsp raw sugar (optional)
- 100 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 850.3 kJ / 202.5 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 11.4 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 10.1 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 999.3 mg
Alternatieve recepten
Tuscan bean soup
30min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1h 40min
Green goodness soup
10 Min
Carrot and coriander soup
30min
Cream of mushroom soup
20 min
Zucchini soup
25 min
White zucchini and cannellini bean soup
25 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Broccoli soup with sage oil
30min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min
Mushroom soup
30min