Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 320 g Lebanese cucumber (approx. 3), cut into pieces
- 90 g brown onion
- 30 g butter
- 500 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 sprig fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- 200 g potato, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 1 tsp raw sugar (optional)
- 100 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 850.3 kJ / 202.5 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 11.4 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 10.1 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 999.3 mg
Alternatieve recepten
Cream of mushroom soup
20min
Mushroom soup
30min
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Ratatouille
40 min
Zucchini soup
25 min
Vegetable soup
35 min
Broccoli almond soup
30min
Creamed spinach
15min
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
25 min
Warm cabbage dish
15min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min