Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 320 g Lebanese cucumber (approx. 3), cut into pieces
- 90 g brown onion
- 30 g butter
- 500 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 sprig fresh dill, leaves only, plus extra for garnishing
- 200 g potato, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 1 tsp raw sugar (optional)
- 100 g pouring (whipping) cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 850.3 kJ / 202.5 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 11.4 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 10.1 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 999.3 mg
Alternatieve recepten
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Zucchini, Brie and basil soup
35min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Russian beetroot salad
1h 10min
Mushroom soup
30 min
Potato and porcini mushroom soup
30 min
White zucchini and cannellini bean soup
25min
Warm cabbage dish
15min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Zucchini soup
25min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Cream of mushroom soup
20min