Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 100 g brown onion, cut into quarters
- 250 - 300 g baby beetroot, peeled, reserving 7 leaves and stalks, cut into pieces (3 cm)
- 60 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 50 g celery stalk, cut into pieces (3 cm)
- 150 g potato, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 60 g cabbage, cut into pieces (3 cm)
- 60 g parsnip, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 750 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 allspice berries
- 1 fresh bay leaf
- 400 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 60 g tomato paste
- 60 g lemon juice
- 80 g sour cream
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 761.3 kJ / 181.3 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 25.6 g
- Vetten
- 1.2 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 12.4 g
- Natrium
- 1217.8 mg
Alternatieve recepten
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 分钟
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Fish balls with yoghurt sauce
1 Std. 50 Min
Poppy seed and apple cake
2h 10min
Poppy seed strudel
3h 15 min
Sauerkraut soup
50min
Sauerkraut salad
10 Min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1h 20min
Zucchini, Brie and basil soup
35min
Broccoli almond soup
30min
Zucchini soup
25 Min