Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 100 g brown onion, cut into quarters
- 250 - 300 g baby beetroot, peeled, reserving 7 leaves and stalks, cut into pieces (3 cm)
- 60 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 50 g celery stalk, cut into pieces (3 cm)
- 150 g potato, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 60 g cabbage, cut into pieces (3 cm)
- 60 g parsnip, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 750 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 allspice berries
- 1 fresh bay leaf
- 400 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 60 g tomato paste
- 60 g lemon juice
- 80 g sour cream
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 761.3 kJ / 181.3 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 25.6 g
- Vetten
- 1.2 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 12.4 g
- Natrium
- 1217.8 mg
Alternatieve recepten
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Zucchini soup
25 min
Borscht with Polish dumplings
1h 30min
Sauerkraut soup
50min
Vienna sausages with split pea soup
1h 10min
Polenta
25 min
Black-eyed bean stew with baby squid
5h 15min
Russian beetroot salad
1h 10min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1h 30min
Poppy seed and apple cake
2 godz. 10 min
Poppy seed strudel
3h 15 min