Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cheese filling
- 500 g water
- 600 g potatoes, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 150 g brown onion (approx. 1), cut into quarters
- 50 g salted butter
- 2 tsp semolina
- 500 g quark cheese (see Tips)
- 1 tsp sea salt, to taste
- 1 tsp ground black pepper, to taste
Dough
- 250 g warm water, plus extra for sealing and boiling
- 1 egg
- 2 tbsp grapeseed oil
- 560 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 - 2 pinches sea salt
Topping
- 120 g salted butter, cut into cubes
- 180 g onion, diced for garnishing
- fresh chives, finely chopped for garnishing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 400 kJ / 95 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 4.5 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 91.3 mg
Alternatieve recepten
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10min
Poppy seed strudel
3 Std. 15 Min
Baked Cabbage Pierogis
2h 30min
Ukrainian chebureks
1h 35 min
Pierogi with Meat
1h
Octopus and Potato Salad
40min
Tuna dip
15 min
Placki
40min
Mushroom and sauerkraut pierogi
2h 30min
Fig and walnut ice cream
8h 40min
Pimm's sabayon with strawberries
20 min
Spring Rolls
40min