
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cheese filling
- 500 g water
- 600 g potatoes peeled and cut into pieces (3 cm)
- 150 g brown onion (approx. 1), cut into quarters
- 50 g salted butter
- 2 tsp semolina
- 500 g quark cheese (see Tips)
- 1 tsp sea salt to taste
- 1 tsp ground black pepper to taste
Dough
- 250 g warm water plus extra for sealing and boiling
- 1 egg
- 2 tbsp grapeseed oil
- 560 g plain flour plus extra for dusting
- warm water for boiling
- 1 - 2 pinches sea salt
Topping
- 120 g salted butter cut into cubes
- 180 g onion diced for garnishing
- fresh chives finely chopped for garnishing (optioneel)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 98.5 kcal / 412 kJ
- Eiwitten
- 2.6 g
- Vetten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 11.9 g
- Vezels
- 0.7 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Natrium
- 130.9 mg