Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cheese filling
- 500 g water
- 600 g potatoes, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 150 g brown onion (approx. 1), cut into quarters
- 50 g salted butter
- 2 tsp semolina
- 500 g quark cheese (see Tips)
- 1 tsp sea salt, to taste
- 1 tsp ground black pepper, to taste
Dough
- 250 g warm water, plus extra for sealing and boiling
- 1 egg
- 2 tbsp grapeseed oil
- 560 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 - 2 pinches sea salt
Topping
- 120 g salted butter, cut into cubes
- 180 g onion, diced for garnishing
- fresh chives, finely chopped for garnishing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 400 kJ / 95 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 4.5 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 91.3 mg
Alternatieve recepten
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 Std. 20 Min
Sauerkraut soup
50min
Tuna and olive empanaditas
4h 5min
Halva semifreddo
7hod. 30min
Borscht with Polish dumplings
1h 30min
Poppy seed strudel
3h 15min
Quark
3h
Polish doughnuts
2h 30min
Eat your veggie gardens
15min
Ricotta gnocchi
2h
Gnocchi
1h 40min