Apparaten en accessoires
Polish crêpes
Voorbereiding. 35min
Totaal 3u. 35min
12 portions
Ingrediënten
Quark
-
light sour cream (see Tips)1000 g
Crêpe batter
-
water330 g
-
full cream milk230 g
-
eggs2
-
grapeseed oil20 g
-
plain flour310 g
-
sea salt1 pinch
Berry sauce
-
frozen raspberries200 g
-
caster sugar100 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
Quark filling
-
egg1
-
caster sugar80 g
-
vanilla sugar1 tsp
Assembly
-
unsalted butter for frying
-
vanilla ice cream to serve (optional)
-
icing sugar for dusting
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
60.6 mg
Eiwitten
8.4 g
Calorieën
1662.8 kJ /
395.9 kcal
Vetten
22.1 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
12.8 g
Koolhydraten
41.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegetarian Kitchen
87 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Pierogi (Cheese dumplings)
1u. 30min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1u. 10min
Polish doughnuts
2u. 30min
Borscht with Polish dumplings
1u. 30min
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3u. 10min
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4u. 5min
Ukrainian chebureks
1u. 35min
Honey cake
49u. 30min
Lentil purée (Moujadarra)
1u. 20min
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1u. 20min
Blueberry frozen yoghurt cheesecake
14u. 55min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2u. 20min