Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g brewed espresso coffee
- 3 egg yolks
- 100 g caster sugar
- 500 g mascarpone cheese
- 50 g Amaretto® liqueur (see Tips)
- 3 egg whites
- 250 - 300 g speculoos biscuit, broken into bite-sized pieces (see Tips)
- cocoa powder, to dust
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2649.3 kJ / 630.8 kcal
- Eiwitten
- 20.5 g
- Koolhydraten
- 49.6 g
- Vetten
- 37.6 g
- Verzadigd vet
- 21.3 g
- Vezels
- 8.7 g
- Natrium
- 444.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gin and lime pie
3h 10 min
Avocado with Egg and Salmon Tartare
50 Min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3 Std. 40 Min
Lemongrass and mint prosecco
1h
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26 Std. 35 Min
Black forest Christmas yule log
1 godz. 30 min
Baked blueberry and hazelnut cheesecake
27hod.
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 Std.
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
8h 20min
Tarte tatin
2 Std.
Traditional crème brûlée
25h
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 Std. 10 Min