Apparaten en accessoires
Cashew panna cotta with raspberry sauce
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 20min
6 portions
Ingrediënten
Cashew panna cotta
-
raw sugar100 g
-
vanilla bean cut into pieces (2 cm)½
-
raw cashews200 g
-
agar agar2 ½ tsp
-
sunflower oil1 tbsp
-
water500 g
Raspberry sauce
-
raw sugar30 g
-
frozen raspberries thawed, juice reserved200 g
-
lemon juice (optioneel)20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
11.3 mg
Eiwitten
7.2 g
Calorieën
1399 kJ /
333 kcal
Vetten
19.6 g
Vezels
3.9 g
Verzadigd vet
3.1 g
Koolhydraten
31.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Viva la Vegan
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Blueberry frozen yoghurt cheesecake
14u. 55min
Chocolate and prune Easter eggs
1u. 5min
Portuguese-style crème brûlée
25min
Tiramisu
5u. 20min
Mixed mushroom pâté
1u. 25min
Vegan macadamia cheese ball
56u. 55min
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1u. 30min
Vegan butter
8u. 5min
Apricot apple pie
1u. 40min
Vegan Turkish delight cheesecake
5u. 30min
Berry and cream filo stacks
30min
Asparagus and Hollandaise Tart
40min