Cashew panna cotta with raspberry sauce

Cashew panna cotta with raspberry sauce

4.4 30 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 20min
6 portions

Ingrediënten

Cashew panna cotta
  • raw sugar
    100 g
  • vanilla bean cut into pieces (2 cm)
    ½
  • raw cashews
    200 g
  • agar agar
    2 ½ tsp
  • sunflower oil
    1 tbsp
  • water
    500 g
Raspberry sauce
  • raw sugar
    30 g
  • frozen raspberries thawed, juice reserved
    200 g
  • lemon juice (optioneel)
    20 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 11.3 mg
Eiwitten 7.2 g
Calorieën 1399 kJ / 333 kcal
Vetten 19.6 g
Vezels 3.9 g
Verzadigd vet 3.1 g
Koolhydraten 31.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...