Apparaten en accessoires
Cashew panna cotta with raspberry sauce
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 20min
6 portions
Ingrediënten
Cashew panna cotta
-
raw sugar100 g
-
vanilla bean cut into pieces (2 cm)½
-
raw cashews200 g
-
agar agar2 ½ tsp
-
sunflower oil1 tbsp
-
water500 g
Raspberry sauce
-
raw sugar30 g
-
frozen raspberries thawed, juice reserved200 g
-
lemon juice (optioneel)20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
11.3 mg
Eiwitten
7.2 g
Calorieën
1399 kJ /
333 kcal
Vetten
19.6 g
Vezels
3.9 g
Verzadigd vet
3.1 g
Koolhydraten
31.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Viva la Vegan
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Christmas tiramisu
24u. 20min
Gluten free lemon tart
2u. 25min
Mushroom pâté
1u. 15min
Plum paste
1u.
Prune and orange stuffing
10min
Italian butter
10min
Padrón Pepper Pesto
4u. 15min
Tamarind paste
45min
Coconut matcha panna cotta
3u. 50min
Dessert dukkah
1u.
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
25u. 20min
Brinjal (eggplant pickle)
1u. 30min