Apparaten en accessoires
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
Voorbereiding. 10min
Totaal 12u. 20min
10 portions
Ingrediënten
-
dairy free dark chocolate200 g
-
coconut milk (unsweetened)500 g
-
sugar150 g
-
egg yolks4
-
salt (optional)1 pinch
-
ground cinnamon1 tbsp
-
ground chilli¼ tsp
-
natural vanilla extract1 tbsp
-
fresh red chillies deseeded if preferred, for garnishing2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
31.5 mg
Eiwitten
3.6 g
Calorieën
1122.9 kJ /
267.3 kcal
Vetten
16.1 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
11.2 g
Koolhydraten
27.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Beat the heat
23 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan tiramisu
3u. 20min
Honey ice cream
17u. 45min
Pumpkin, carrot and herb bread
1u. 30min
Vegan Parmesan Crackers
30min
Halva semifreddo
7u. 30min
Lupini cheese
3u. 20min
Hemp milk
5min
Millet Cakes
1u. 5min
Savoury cashew cream cheese
3u. 10min
Sun-dried tomato and pepita bread
2u.
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55min
Hazelnut Milk (Metric)
15min