Apparaten en accessoires
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
Voorbereiding. 10min
Totaal 12u. 20min
10 portions
Ingrediënten
-
dairy free dark chocolate200 g
-
coconut milk (unsweetened)500 g
-
sugar150 g
-
egg yolks4
-
salt (optional)1 pinch
-
ground cinnamon1 tbsp
-
ground chilli¼ tsp
-
natural vanilla extract1 tbsp
-
fresh red chillies deseeded if preferred, for garnishing2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
31.5 mg
Eiwitten
3.6 g
Calorieën
1122.9 kJ /
267.3 kcal
Vetten
16.1 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
11.2 g
Koolhydraten
27.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Beat the heat
23 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan Oyster Mushroom Soup
40 Min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1 Std.
Potato Cup Frittata
1 Std.
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8 Std. 30 Min
Vanilla cashew yoghurt
24 Std. 15 Min
Gluten-Free Apple Fritters with Caramel Sauce
1 Std. 50 Min
Raw chocolate beetroot cake
2 Std. 15 Min
Turkey buffe and herby quinoa stuffing (MEATER+®)
6 Std. 20 Min
Pumpkin, carrot and herb bread
1 Std. 30 Min
Fruit and yoghurt pizza
1 Std.
Magic bean chocolate cake
1 Std. 40 Min