Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ tbsp salt
- 600 g water
- 500 g fresh long red chillies, trimmed and cut into halves
- 2 garlic cloves, cut into halves
- 150 g rice wine vinegar
- 1 - 2 tbsp light brown sugar, plus extra to taste
- Voeding
- per 355 g
- Calorieën
- 1203.3 kJ / 287.6 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 59.3 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 10541.5 mg
Alternatieve recepten
Garlic and coriander naan
1h 30min
Hash browns
40 min
Baba ghanoush
1h
Barbecue sauce
1 Std. 40 Min
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26 godz. 50 min
Pickled radishes (Thermomix®️ Cutter)
Keine Bewertungen
Piri-piri sauce
10min
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter, TM6)
Keine Bewertungen
Mango, ginger and chilli chutney
25sa 10 dk
Satay sauce
15min
Asian dipping sauce
25 min
Sweet chilli sauce
1h 5 min