Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Coffee almond base
- 80 g raw sugar
- 400 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 egg white
- 1 tbsp instant granulated coffee
- 1 pinch salt
- 60 g slivered almonds, lightly toasted
Coffee chocolate top
- 100 g raw sugar
- 300 g pouring (whipping) cream
- 200 g dark chocolate (70% cocoa), broken into pieces
- 1 egg yolk
- 2 eggs
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 tbsp brewed espresso coffee
Champagne snaps
- butter, for greasing
- 40 g flaked almonds
- 130 g raw sugar
- 100 g champagne (see Tips)
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1933.7 kJ / 460.3 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 38.8 g
- Vetten
- 32.4 g
- Verzadigd vet
- 21.2 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 60.9 mg
Alternatieve recepten
Ube nut pie
5 Std. 10 Min
Lychee sorbet with vodka
8h 15 min
Baked cherry crumble cheesecake
1h 25min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Turmeric and tequila
24h 10min
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1h 30min
DIY fruit dippers
35 min
Honey crème caramels
25h 55min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1h 15min
Pear and chocolate frangipane
2h
Chocolate and red wine cake with pears
1 godz. 20 min
Neapolitan ice cream cake
21 godz. 10 min