Mocha ice cream cake with Champagne snaps

Mocha ice cream cake with Champagne snaps

4.8 24 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 9u. 40min
12 slices

Ingrediënten

Coffee almond base
  • raw sugar
    80 g
  • pouring (whipping) cream (see Tips)
    400 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • egg white
    1
  • instant granulated coffee
    1 tbsp
  • salt
    1 pinch
  • slivered almonds lightly toasted
    60 g
Coffee chocolate top
  • raw sugar
    100 g
  • pouring (whipping) cream (see Tips)
    300 g
  • dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces
    200 g
  • egg yolk
    1
  • eggs
    2
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • brewed espresso coffee
    2 tbsp
Champagne snaps
  • butter for greasing
  • flaked almonds
    40 g
  • raw sugar
    130 g
  • champagne (see Tips)
    100 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 slice

Natrium 64.2 mg
Eiwitten 6 g
Calorieën 1992 kJ / 476.1 kcal
Vetten 34.1 g
Vezels 2.9 g
Verzadigd vet 18.2 g
Koolhydraten 37.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...