Apparaten en accessoires
Mocha ice cream cake with Champagne snaps
Voorbereiding. 35min
Totaal 9u. 40min
12 slices
Ingrediënten
Coffee almond base
-
raw sugar80 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)400 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg white1
-
instant granulated coffee1 tbsp
-
salt1 pinch
-
slivered almonds lightly toasted60 g
Coffee chocolate top
-
raw sugar100 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces200 g
-
egg yolk1
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
brewed espresso coffee2 tbsp
Champagne snaps
-
butter for greasing
-
flaked almonds40 g
-
raw sugar130 g
-
champagne (see Tips)100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 slice
Natrium
64.2 mg
Eiwitten
6 g
Calorieën
1992 kJ /
476.1 kcal
Vetten
34.1 g
Vezels
2.9 g
Verzadigd vet
18.2 g
Koolhydraten
37.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Celebration cakes
14 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Ube nut pie
5u. 10min
Italian Easter bread
3u. 50min
Halva semifreddo
7u. 30min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Fatayer with cheese and mint
2u. 15min
Banh ran (sesame balls)
25u. 30min
Dessert pizzas (Jo Whitton)
1u. 15min
Sabja shikanji (traditional lemonade)
20min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27u. 35min
Chocolate salted caramel petit fours
7u. 10min
Berry marshmallow slice
2u. 30min
Cap and headphones
3u. 45min