Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Coffee almond base
- 80 g raw sugar
- 400 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 egg white
- 1 tbsp instant granulated coffee
- 1 pinch salt
- 60 g slivered almonds, lightly toasted
Coffee chocolate top
- 100 g raw sugar
- 300 g pouring (whipping) cream
- 200 g dark chocolate (70% cocoa), broken into pieces
- 1 egg yolk
- 2 eggs
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 tbsp brewed espresso coffee
Champagne snaps
- butter, for greasing
- 40 g flaked almonds
- 130 g raw sugar
- 100 g champagne (see Tips)
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1933.7 kJ / 460.3 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 38.8 g
- Vetten
- 32.4 g
- Verzadigd vet
- 21.2 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 60.9 mg
Alternatieve recepten
Quinoa salad with mango salsa
1h
Spanish flan
7 Std. 55 Min
Gingerbread pavlova stack
5 Std. 30 Min
Mixed berry pavlova stack
5 Std. 30 Min
Champagne poached chicken terrine
1h 30 min
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4h 20min
Pickled fruit salad with honey labne
27u. 20min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2h 20min
Layered chocolate cappuccino cups
19u. 30min
Avocado sorbet (palate cleanser)
10 min
Chocolate brownie trifle
6klst
Caramelised onion jam gravy
2 Std. 5 Min