Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Coffee almond base
- 80 g raw sugar
- 400 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 egg white
- 1 tbsp instant granulated coffee
- 1 pinch salt
- 60 g slivered almonds, lightly toasted
Coffee chocolate top
- 100 g raw sugar
- 300 g pouring (whipping) cream
- 200 g dark chocolate (70% cocoa), broken into pieces
- 1 egg yolk
- 2 eggs
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 tbsp brewed espresso coffee
Champagne snaps
- butter, for greasing
- 40 g flaked almonds
- 130 g raw sugar
- 100 g champagne (see Tips)
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1933.7 kJ / 460.3 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 38.8 g
- Vetten
- 32.4 g
- Verzadigd vet
- 21.2 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 60.9 mg
Alternatieve recepten
Panforte
1h 30min
20th anniversary ombré cake
4 godz.
Duck ballotine
2h 45min
Spiced pumpkin palmiers
2hod. 50min
Turrón
Nenhuma avaliação
Vanilla mascarpone parfait
2h 40min
Speculaas
1 godz.
Frangipane cake
1h 45min
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
8h 20min
Lemon curd easter biscuits
1h 30min
Jaffa madeleines
30 min
Lemon and white chocolate lava cakes
30 min