Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Raspberry base
- unsalted butter, for greasing
- 50 g caster sugar, plus 12 tsp for dusting
- 220 g frozen raspberries
- 30 g lemon juice
- 20 g cornflour
- 40 g water
Soufflé mixture
- 60 g caster sugar
- 120 g hard nougat, broken into pieces (3 cm)
- 8 egg whites (approx. 290 g)
- 1 tsp cream of tartar
- icing sugar, for dusting
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 834 kJ / 198.6 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 22.7 g
- Vetten
- 10.4 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Chocolate truffle cake
2h 15min
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Grand Marnier® soufflé
1h
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 Std. 15 Min
Honey crème caramels
25 Std. 55 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3sa 20 dk
Poached salmon and beetroot blinis
45 min
Chocolate cake with lime cream
1h 5min
Traditional crème brûlée
25h