Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sweet shortcrust pastry
- 50 g raw sugar
- 100 g butter, chilled, cut into cubes
- 230 g plain flour
- 1 egg
- 1 pinch sea salt
- 1 tsp natural vanilla extract
Frangipane cake
- 150 g butter, cut into cubes, plus extra for greasing
- 50 g plain flour, plus extra for dusting
- 150 g roasted almonds, unsalted
- 150 g caster sugar
- 2 eggs
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 tsp baking powder
- 40 g blanched almonds
- 250 g smooth apricot jam
- icing sugar, to dust
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2016 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 52.7 g
- Vetten
- 27.1 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 163.4 mg
Alternatieve recepten
Chocolate fondant cake
40 Min
Chocolate and pear cake
1h 30min
Apple cake
1h
Davidson plum cheesecake slice
2h 45 min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Crêpes
1h 15min
Chocolate and red wine cake with pears
1h 20min
Pear and chocolate frangipane
2h
Chocolate truffle cake
2h 15min
Cherry clafoutis
1 godz. 5 min
Simple chocolate hazelnut cake
1h 15min
Maple bread and butter pudding with walnut crumble
1h 30min