Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sweet shortcrust pastry
- 50 g raw sugar
- 100 g butter, chilled, cut into cubes
- 230 g plain flour
- 1 egg
- 1 pinch sea salt
- 1 tsp natural vanilla extract
Frangipane cake
- 150 g butter, cut into cubes, plus extra for greasing
- 50 g plain flour, plus extra for dusting
- 150 g roasted almonds, unsalted
- 150 g caster sugar
- 2 eggs
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 tsp baking powder
- 40 g blanched almonds
- 250 g smooth apricot jam
- icing sugar, to dust
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2016 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 52.7 g
- Vetten
- 27.1 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 163.4 mg
Alternatieve recepten
Gin and tonic drizzle cake
1h
Amaretto biscuits
30min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2h 30min
Baci di dama (Hazelnut Kiss Cookies) Metric
30min
Lemon cake
2h
Yoghurt cake
1h 40min
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2 Std. 25 Min
Almond shortbread biscuits
2h 10min
Tiffin slice
4h 30min
Santiago cake
1h 20min
Brioche fruit tarts
4h
Pear Frangipane
1h 30min