Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Angel cake
- 125 g self-raising flour
- 220 g icing sugar (see Tips)
- 12 egg whites (approx. 400 g)
- ¼ tsp salt
- 1 ½ tsp cream of tartar
Vanilla mascarpone cream and assembly
- 250 g mascarpone cheese, softened and cut into pieces
- 500 g pouring (whipping) cream, chilled
- 30 - 40 g icing sugar (see Tips)
- 500 g strawberries, trimmed and cut into thin slices (3-4 mm)
- fresh mint leaves, for decorating
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1510.3 kJ / 359.6 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 22.5 g
- Verzadigd vet
- 14.4 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 268.3 mg
Alternatieve recepten
Polish doughnuts
2sa 30 dk
Rosewater madeleines
30min
Tiramisu
5sa 20 dk
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30 Std.
Sponge cake
1sa 50 dk
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2sa 30 dk
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27h
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25min
Brioche fruit tarts
4h
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1sa 10 dk
Hazelnut meringue roulade
1sa 30 dk
Blackberry meringue cake
3h 55min