Apparaten en accessoires
Italian Easter bread
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u. 50min
6 pieces
Ingrediënten
-
unsalted butter40 g
-
milk210 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
white sugar100 g
-
baker's flour plus extra to dust450 g
-
sea salt½ tsp
-
whole egg7
-
natural food colouring of choice
-
egg yolk beaten, to brush1
-
nib sugar to sprinkle (see Tips)
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Natrium
305.5 mg
Eiwitten
19.4 g
Calorieën
2137.6 kJ /
509 kcal
Vetten
15.9 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
7.2 g
Koolhydraten
71.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Ricotta fruit tart
1u. 30min
Apple crumble meringue slice
2u. 45min
Sauerkraut soup
50min
Veal Sweetbreads with Green Onions
3u.
Giardiniera
72u. 20min
Steamed lemon cake
2u. 20min
Pistachio cheesecakes with mango
2u. 30min
Ukrainian borscht
35min
Potato 'pizzas'
1u.
Potato goulash
1u.
Chocolate truffle cake
2u. 15min
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1u. 20min