Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g unsalted butter
- 210 g milk
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- 100 g white sugar
- 450 g baker's flour, plus extra to dust
- ½ tsp sea salt
- 7 whole eggs
- natural food colouring of choice
- 1 egg yolk, beaten, to brush
- nib sugar, to sprinkle (see Tips)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2137.6 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 71.9 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 305.5 mg
Alternatieve recepten
Buttermilk bread
2h
Pierogi (Cheese dumplings)
1h 30min
Rye sourdough baguettes
27h 20min
Breakfast fruit bars
1 Std. 20 Min
Spelt bread
26klst
Artisan Bread (Betty) Metric
4 Std. 35 Min
Rye sourdough starter powder
24klst 10 min
Artisan potato bread
2 Std. 5 Min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30min
Caraway rye bread
18ч. 20 мин.
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min