Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g unsalted butter
- 210 g milk
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- 100 g white sugar
- 450 g baker's flour, plus extra to dust
- ½ tsp sea salt
- 7 whole eggs
- natural food colouring of choice
- 1 egg yolk, beaten, to brush
- nib sugar, to sprinkle (see Tips)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2137.6 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 71.9 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 305.5 mg
Alternatieve recepten
Coppa del nonno
5min
Polenta
25 min
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1h 15min
Yoghurt cake
1h 40min
Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
2h 40min
Key Lime Madeleines
2h 35min
Fatayer (spinach turnovers)
1h 35 min.
Milk pudding (mouhallabieh)
15 Min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2 godz. 20 min
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1h
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min
Rizogalo (Greek rice pudding)
1 godz. 10 min