Apparaten en accessoires
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
24 pieces
Ingrediënten
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Citrus curd
-
orange juice (approx. ½ orange)30 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
caster sugar110 g
-
unsalted butter softened80 g
-
eggs2
Ricotta doughnuts
-
egg1
-
caster sugar120 g
-
plain flour150 g
-
full cream milk50 g
-
baking powder2 tsp
-
lemon zest only, grated, no white pith¼
-
vegetable oil for deep frying1500 g
-
ground cinnamon1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Natrium
188.7 mg
Eiwitten
4.6 g
Calorieën
2937.8 kJ /
699.5 kcal
Vetten
68.5 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
10.7 g
Koolhydraten
19.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus on Ricotta
7 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Choux pastry
1 Std.
Crème pâtissière
15 Min
Kormolas (Kulkuls)
3 Std.
Strawberry chocolate calzones
1 Std. 55 Min
Yoyo slice
2 Std. 30 Min
Granini slice
2 Std. 15 Min
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1 Std. 40 Min
Three cheese pides
1 Std. 40 Min
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1 Std. 30 Min
Moscato panna cotta with pistachios
6 Std. 25 Min
Bee sting cake
6 Std. 50 Min
Lamingtons
1 Std. 10 Min