Italian ricotta doughnuts with citrus curd

Italian ricotta doughnuts with citrus curd

4.9 81 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
24 pieces

Ingrediënten

Ricotta
  • full cream milk
    1800 g
  • white vinegar
    80 g
Citrus curd
  • orange juice (approx. ½ orange)
    30 g
  • lemon juice (approx. ½ lemon)
    20 g
  • caster sugar
    110 g
  • unsalted butter softened
    80 g
  • eggs
    2
Ricotta doughnuts
  • egg
    1
  • caster sugar
    120 g
  • plain flour
    150 g
  • full cream milk
    50 g
  • baking powder
    2 tsp
  • lemon zest only, grated, no white pith
    ¼
  • vegetable oil for deep frying
    1500 g
  • ground cinnamon
    1 tsp

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 piece

Natrium 188.7 mg
Eiwitten 4.6 g
Calorieën 2937.8 kJ / 699.5 kcal
Vetten 68.5 g
Vezels 0.3 g
Verzadigd vet 10.7 g
Koolhydraten 19.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...