Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 50 g water
- 170 g salted butter, cut into pieces, plus extra for greasing
- 180 g milk
- 2 tsp white sugar
- 3 tsp dried instant yeast
- 2 eggs
- 650 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tsp salt
Cheese filling
- 200 g feta cheese, cut into cubes (2 cm)
- 180 g haloumi, cut into cubes (2 cm)
- 250 g mozzarella, cut into cubes (2 cm)
Assembly
- 1 tbsp water, plus extra for sealing
- 1 egg
- 1 tbsp sesame seeds
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2062.9 kJ / 491.2 kcal
- Eiwitten
- 19.9 g
- Koolhydraten
- 42.8 g
- Vetten
- 26.2 g
- Verzadigd vet
- 15.9 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 1059.4 mg
Alternatieve recepten
Ricotta gnocchi
2h
Polish doughnuts
2 godz. 30 min
Brioche
5 Std.
Baguette
3 Std. 45 Min
Cheese pies
1 Std. 25 Min
Coconut coffee crunch
24hod. 20min
Courgette strudel
1小时 20 分钟
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Baked rice croquettes
1 Std. 30 Min
Fresh tomato tart
40 Min
Fatayer (spinach turnovers)
1h 35min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10min