Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Olive and fennel
- 1 tsp fennel seeds
- 150 g pitted Kalamata olives, drained
Grissini
- 500 g baker's flour, plus extra for dusting
- 1 pinch caster sugar
- 20 g fresh yeast, or 2 tsp dried instant yeast (1 sachet)
- 2 tsp sea salt, plus extra for sprinkling
- 70 g poppy seeds
- 50 g sesame seeds
- 80 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing and greasing
- 300 g water, warm
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 617 kJ / 147 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 15.6 g
- Vetten
- 7.5 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 332.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dukkah
25 min
Savoury herb baked ricotta
2 Std. 40 Min
Herbed lavosh
55 min
Homemade ricotta
1h 15min
Five seed bread
1 godz. 50 min
Baguette
3u. 45min
Fresh pasta dough
1h
Za'atar seasoning
5 min
Spiced nut clusters
35 min
Hazelnut dukkah with fennel
50min
Moscato panna cotta with pistachios
6 godz. 25 min
Focaccia
2 Std. 5 Min