Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g unsalted butter, plus extra for frying
- 250 g buttermilk
- 2 eggs
- 80 g polenta
- 150 g plain flour
- 1 tsp baking powder
- ¼ tsp salt (see Tips)
- 2 pinches ground black pepper
- olive oil, for frying
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 8488.7 kJ / 2021.1 kcal
- Eiwitten
- 47.4 g
- Koolhydraten
- 176 g
- Vetten
- 125.3 g
- Verzadigd vet
- 51.6 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 1434.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
1h 50min
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45min
Ricotta and polenta chips
2 Std. 20 Min
Lime sour cream bundt cake
50 min
Pumpkin and golden syrup pudding
1sa 10 dk
Ginger bundt cake
1 godz.
Alpine macaroni with apple sauce
45min
Cornbread with jalapeño honey butter
55 min
Almond and pear tart
40min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40min
Apple fritters
1 godz.
Pumpkin loaf
1h 45min