Apparaten en accessoires
Buttermilk corn cakes
Voorbereiding. 20min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
-
unsalted butter plus extra for frying50 g
-
buttermilk250 g
-
eggs2
-
polenta80 g
-
plain flour150 g
-
baking powder1 tsp
-
salt (see Tips)¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
olive oil for frying
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 portions
Natrium
1434.9 mg
Eiwitten
47.4 g
Calorieën
8488.7 kJ /
2021.1 kcal
Vetten
125.3 g
Vezels
5.7 g
Verzadigd vet
51.6 g
Koolhydraten
176 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Barbecue
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Zucchini pistachio loaf
1u. 30min
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30min
Homemade ricotta
1u. 15min
Polenta zucchini slice
2u. 10min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30min
Mashed pea and corn slice
40min
Fresh tomato tart
40min
Potato 'pizzas'
1u.
Ricotta gnocchi
2u.
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
1u. 50min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1u. 5min
Three cheese spinach scrolls
2u. 15min