Buttermilk corn cakes
TM6 TM5 TM31

Buttermilk corn cakes

4.4 (38 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g unsalted butter, plus extra for frying
  • 250 g buttermilk
  • 2 eggs
  • 80 g polenta
  • 150 g plain flour
  • 1 tsp baking powder
  • ¼ tsp salt (see Tips)
  • 2 pinches ground black pepper
  • olive oil, for frying

Voeding
per 4 portions
Calorieën
8488.7 kJ / 2021.1 kcal
Eiwitten
47.4 g
Koolhydraten
176 g
Vetten
125.3 g
Verzadigd vet
51.6 g
Vezels
5.7 g
Natrium
1434.9 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten