Buttermilk corn cakes

Buttermilk corn cakes

4.4 40 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 25min
4 portions

Ingrediënten

  • unsalted butter plus extra for frying
    50 g
  • buttermilk
    250 g
  • eggs
    2
  • polenta
    80 g
  • plain flour
    150 g
  • baking powder
    1 tsp
  • salt (see Tips)
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • olive oil for frying

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 portions

Natrium 1434.9 mg
Eiwitten 47.4 g
Calorieën 8488.7 kJ / 2021.1 kcal
Vetten 125.3 g
Vezels 5.7 g
Verzadigd vet 51.6 g
Koolhydraten 176 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...