Apparaten en accessoires
Buttermilk corn cakes
Voorbereiding. 20min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
-
unsalted butter plus extra for frying50 g
-
buttermilk250 g
-
eggs2
-
polenta80 g
-
plain flour150 g
-
baking powder1 tsp
-
salt (see Tips)¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
olive oil for frying
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 portions
Natrium
1434.9 mg
Eiwitten
47.4 g
Calorieën
8488.7 kJ /
2021.1 kcal
Vetten
125.3 g
Vezels
5.7 g
Verzadigd vet
51.6 g
Koolhydraten
176 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Barbecue
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Tropical upside down pineapple cake
1u. 10min
Lentil and pumpkin pot pies
1u. 25min
Beef liquid stock (TM5)
3u. 25min
Savoury potato bundt
1u. 55min
Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)
1u. 20min
Pumpkin tart
2u. 15min
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1u. 20min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2u.
Pumpkin fritters
35min
Pumpkin, Feta and Caramelised Onion Tart
1u. 10min
Silverbeet and mushroom calzone
2u.
Pumpkin loaf
1u. 45min