Apparaten en accessoires
Soufflé omelette with hot smoked salmon
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
Kewpie mayonnaise
-
grapeseed oil250 g
-
egg yolks2
-
apple cider vinegar2 tsp
-
rice wine vinegar2 tsp
-
salt½ tsp
-
wasabi paste¼ tsp
Omelette
-
kale leaves stems and ribs removed30 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only (see Tips)3 sprigs
-
red onion50 g
-
eggs separated6
-
lime juice only1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water500 g
-
hot smoked salmon cut into pieces or flaked150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
996.5 mg
Eiwitten
20.5 g
Calorieën
1466.5 kJ /
349 kcal
Vetten
29.4 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
4.9 g
Koolhydraten
1.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Eat Well
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
1u. 10min
Spiced cherry brioche wreath
2u. 20min
Superfood salmon salad
1u. 5min
Savoury herb baked ricotta
2u. 40min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Herb and garlic dip
10min
Fish and mixed vegetable parcels
1u. 15min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1u.
Prawn and mushroom crepes
50min
Salmon filo spiral
1u. 10min
Chicken velouté meal (TM6)
45min