Apparaten en accessoires
Soufflé omelette with hot smoked salmon
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
Kewpie mayonnaise
-
grapeseed oil250 g
-
egg yolks2
-
apple cider vinegar2 tsp
-
rice wine vinegar2 tsp
-
salt½ tsp
-
wasabi paste¼ tsp
Omelette
-
kale leaves stems and ribs removed30 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only (see Tips)3 sprigs
-
red onion50 g
-
eggs separated6
-
lime juice only1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water500 g
-
hot smoked salmon cut into pieces or flaked150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
996.5 mg
Eiwitten
20.5 g
Calorieën
1466.5 kJ /
349 kcal
Vetten
29.4 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
4.9 g
Koolhydraten
1.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Eat Well
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Savoury herb baked ricotta
2u. 40min
Curried sausages and lentils
1u.
Gluten and grain free bread rolls
1u. 20min
Herb and garlic dip
10min
Steamed mushroom and egg pots
40min
Lemon ice cream torte
48u. 40min
Almond thins
25min
Baked salmon cheesecake
26u. 35min
Rosemary and sea salt crackers
35min
Salmon filo spiral
1u. 10min
No potato salad
20min