Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Five spice rub
- 1 tbsp olive oil
- 2 tsp instant granulated coffee
- 2 tbsp brown sugar
- 2 tsp ground allspice
- 2 tsp dried oregano
- 2 tsp ground paprika
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp cayenne pepper
- 1 tsp sea salt flakes (see Tips)
- 1400 - 1600 g whole chicken, trussed
Asparagus and pea salad
- 40 g extra virgin olive oil
- 60 g red wine vinegar
- 2 tsp caster sugar
- 1 tsp Dijon mustard
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 500 g water
- 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 150 g sugar snap peas, trimmed
- 60 g mixed salad leaves
- ½ red onion, cut into thin slices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2676 kJ / 637.1 kcal
- Eiwitten
- 50.5 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 44.5 g
- Verzadigd vet
- 12.1 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 720.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chinese five spice beef cheeks
4 Std. 25 Min
Curry lamb soup (TM6)
5h 10min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4 Std. 20 Min
Korean barbecue pork with rice salad
40 Min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3 Std. 15 Min
Sticky chicken
24j 35 menit
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 Std. 20 Min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2 Std. 15 Min
Fragrant Asian fish parcels
40 Min
Buttermilk and jalapeño marinade
5 Min
Red pesto chicken salad
35 Min
LCHF chicken Kyivs
40 Min