Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cinnamon sugar
- 40 g white sugar
- 1 cinnamon quill (approx. 5 cm)
Bananas with coconut cinnamon sauce
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 2 ripe bananas (100-120 g each), cut into halves lengthways
- ½ tbsp virgin coconut oil, melted
- 2 - 4 tsp rum (optional)
- ½ tbsp coconut chips or flaked coconut, toasted, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1010.3 kJ / 240.6 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 42.8 g
- Vetten
- 6.2 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 1.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâtè with Riesling
3h
Ca phe trung (egg coffee)
10min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
30min
Ukrainian dressed herrings
1h
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 Std. 40 Min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2h
Avocado sorbet (palate cleanser)
10min
Coffee and cocoa toasted cereal
50 min
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
25u. 20min
Frozen pineapple cream
10min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24u. 35min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min