Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cinnamon sugar
- 40 g white sugar
- 1 cinnamon quill (approx. 5 cm)
Bananas with coconut cinnamon sauce
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 2 ripe bananas (100-120 g each), cut into halves lengthways
- ½ tbsp virgin coconut oil, melted
- 2 - 4 tsp rum (optional)
- ½ tbsp coconut chips or flaked coconut, toasted, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1010.3 kJ / 240.6 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 42.8 g
- Vetten
- 6.2 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 1.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brandy custard (TM6)
15 min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 godz.
Yoghurt soup cups
1h 10min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1h 45min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13 godz. 5 min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 godz.
Natural yoghurt (Varoma method)
13h
Chicken velouté meal (TM6)
45 min