Mandarin crème brûlée
TM6 TM5 TM31

Mandarin crème brûlée

3.0 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 gold strength gelatine leaf
  • cold water, for soaking
  • 2 mandarins, zested (finely grated, no white pith) and juiced
  • 130 g white sugar
  • 600 g thickened cream
  • 1 tsp vanilla paste
  • 8 egg yolks
  • 80 - 100 g raw sugar

Voeding
per 1 portions
Calorieën
1766.9 kJ / 420.6 kcal
Eiwitten
4.6 g
Koolhydraten
31.1 g
Vetten
32.2 g
Verzadigd vet
19 g
Vezels
0.2 g
Natrium
31.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten