Apparaten en accessoires
Mandarin crème brûlée
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u. 15min
8 portions
Ingrediënten
-
gold strength gelatine leaf1
-
cold water for soaking
-
mandarins zested (finely grated, no white pith) and juiced2
-
white sugar130 g
-
thickened cream600 g
-
vanilla paste1 tsp
-
egg yolks8
-
raw sugar80 - 100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Natrium
31.8 mg
Eiwitten
4.6 g
Calorieën
1766.9 kJ /
420.6 kcal
Vetten
32.2 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
19 g
Koolhydraten
31.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Panforte ice cream bombe
48u. 25min
Sabayon
15min
Baguette
3u. 45min
Gougère puffs with salmon mousse
25u. 35min
Crème brûlée
7u.
Cheese soufflés
30min
Chocolate ice cream
12u.
Orange Campari marmalade
1u. 35min
Anise-cured salmon
14u. 10min
Almond milk jellies with fruit coulis
4u. 55min
Cheat's mascarpone
22u.
Herbed lavosh
55min