Apparaten en accessoires
Mandarin crème brûlée
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u. 15min
8 portions
Ingrediënten
-
gold strength gelatine leaf1
-
cold water for soaking
-
mandarins zested (finely grated, no white pith) and juiced2
-
white sugar130 g
-
thickened cream600 g
-
vanilla paste1 tsp
-
egg yolks8
-
raw sugar80 - 100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Natrium
31.8 mg
Eiwitten
4.6 g
Calorieën
1766.9 kJ /
420.6 kcal
Vetten
32.2 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
19 g
Koolhydraten
31.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Panforte ice cream bombe
48u. 25min
Chilli lime sauce
5min
Crème brûlée
7u.
Béarnaise sauce
10min
Salted caramel soufflés
35min
Steamed coconut custards
45min
Hazelnut torte
3u. 15min
Honey crème caramels
25u. 55min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25u. 20min
Iced puff pastry
40min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24u. 55min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1u. 30min