Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gold strength gelatine leaf
- cold water, for soaking
- 2 mandarins, zested (finely grated, no white pith) and juiced
- 130 g white sugar
- 600 g thickened cream
- 1 tsp vanilla paste
- 8 egg yolks
- 80 - 100 g raw sugar
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1766.9 kJ / 420.6 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 31.1 g
- Vetten
- 32.2 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 31.8 mg
Alternatieve recepten
Profiteroles
2h
Black forest pavlova stack
5 Std. 30 Min
Lemon meringue pie
3u.
Crème brûlée
7 godz.
Chocolate berry baked Alaska
8h 20min
Salted caramel soufflés
35 Min
Lemon tart
2 Std. 15 Min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 Std. 30 Min
The Great Aussie "bite"
8 Std. 35 Min
Poached salmon and beetroot blinis
45 Min
Raspberry cloud
12 godz. 5 min
Hazelnut meringue roulade
1 Std. 30 Min