Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gold strength gelatine leaf
- cold water, for soaking
- 2 mandarins, zested (finely grated, no white pith) and juiced
- 130 g white sugar
- 600 g thickened cream
- 1 tsp vanilla paste
- 8 egg yolks
- 80 - 100 g raw sugar
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1766.9 kJ / 420.6 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 31.1 g
- Vetten
- 32.2 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 31.8 mg
Alternatieve recepten
Tiramisu
5h 20min
Baguette
3 Std. 45 Min
Chicken banh mi
4 godz. 35 min
Fig and walnut ice cream
8h 40min
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Brandy butter
10min
Crème brûlée
7h
Buttermilk balsamic sorbet
12h 30min
Mango truffles, strawberry spheres and white chocolate crumble
11h 30min
Mimosa float
6h 10min
Lemon ice cream torte
48h 40min
Honey crème caramels
25h 55min