Mandarin crème brûlée

Mandarin crème brûlée

3.5 4 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u. 15min
8 portions

Ingrediënten

  • gold strength gelatine leaf
    1
  • cold water for soaking
  • mandarins zested (finely grated, no white pith) and juiced
    2
  • white sugar
    130 g
  • thickened cream
    600 g
  • vanilla paste
    1 tsp
  • egg yolks
    8
  • raw sugar
    80 - 100 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portions

Natrium 31.8 mg
Eiwitten 4.6 g
Calorieën 1766.9 kJ / 420.6 kcal
Vetten 32.2 g
Vezels 0.2 g
Verzadigd vet 19 g
Koolhydraten 31.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...